Onur Şimşek.
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Serbest
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Öncelikle PC'yi alalı 1 yıl olacak battlefield 4'e başlayayım dedim oynuyorum oynuyorum ama çok büyük FPS sorunum var. Sistemimin özellikleri öncelikle şöyle ; (işletim sistemi windows 10)
Msi Afterburner'e gelirsek boşta bu şekilde ;(GTA 5'de bile en fazla 65-67 derece oldu)
Sorun ise FPS arkadaşlar. Türk serverlarımızda sohbetten konuştuğuma göre benden çok düşük ekran kartlarıyla adamlar çok çok akıcı oynayabiliyorlar. Ultrada normalde 100 70 arası ama 60 kişilik sw'lere girdiğimde önce 70 fps ile mesela china rising mapında çölde koşarken sanki silah ne biliyim böyle takıla takıla gidiyor gibi hele bir bomba falan yanıma atıldığında yanımda tank patladığında 50'lere düşüyor ve mausu kontrol edemiyorum yavaşlıktan. Bu olay medium da da böyle. Metro mapinde ise 20 30 kişi oynadığımızda topluca biyere gitsek mermi akışı olduğunda sanki 40 fps gibi oluyor oyun. Eğer sorun donanım ise kahrederim yani yetmiyor derseniz ama sorun oyunda ise benim gibi birçok bu durumu yaşayan var update bekle derseniz bir kaç yüzyıl oyuna girmem o derece yani. Çok uzattım heralde
yardımcı olan olmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: