Battlefield 4 Premium Satan Ucuz ve Güvenilir Site Bilen Var mı?

M.Emre

Hectopat
Daha fazla  
Selamün aleyküm arkadaşlar;

Battlefield 4 Premium'u Origin hariç başka yerden ucuza nasıl alabilirim. Güvenilir bildiğiniz bir yer var mı?

Oyun kodu mu gönderiyorlar?

Humble bundle'da var ise en ucuz şekilde alabilirsin.
Arkadaşım verdiğin sitede battlefield 4 premium yok.

Oyun kodu outlook hesabıma mı gelcek nasıl olucak bilgin var mı? Orgin ve Steam hariç böyle sitelerden alışveriş yapmadım da.

Arkadaşım verdiğin sitede battlefield 4 premium yok.

Oyun kodu outlook hesabıma mı gelcek nasıl olucak bilgin var mı? Orgin ve Steam hariç böyle sitelerden alışveriş yapmadım da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda adam örnek olarak CS:GO almış istersen youtube araştır daha fazla video.

BF4 premium en ucuza Meksika Originden alınıyor. Bende alacam da sürekli hata veriyor. Bir türlü alamadım. Arkadaşların dediği sitelerden alışveriş yaparken sizden mail adresinizi yazmanızı istiyor. G2a, Kinguin. Gamekeystore gibi sitelerden ödeme işlemini tamamladıktan sonra yazdığınız mail adresine oyunun keyini yolluyorlar. Origin keyiyse origini açtıktan sonra sol üst köşede key girme yeri vardır. Keyi oraya yazdıktan sonra hesabınıza eklenmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…