Battlefield 4 ve Battlefield 4 Premium arasındaki farklar neler?

Yusuf Volkan

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar uzun bir araştırma yaptım ama kesin bir sonuç elde edemedim..

Battlefield 4, Battlefield 4 premium & Premium Edition gibi oyun modelleri var aradaki farkları ney hâlâ bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar...

İlk oyunu alıp daha sonra da premium paket almak en mantıklısıdır. Bundle olarak çok cazip değil ise tabiki. Herkesin bildği DLC manyağı EA BF4 Pre. olmadığı zaman örneğin sadece 5 map var. DLC'leri satın aldığınızda aldığınız DLC'lere göre multiplayere yeni haritalara giriş izni gelecektir. Bütün DLC'lerin bir arada olduğu paket de premiumdur.

Yani Premium Edition alırsam hiç eklenti falan almama gerek kalmayacak direk herşey açık olacak değil mi?

Silahlar harici evet. Silahları oynayarak açıyorsunuz veya silahlar için ayrı paket alıyorsunuz.

Anladım yani oyunu oynayarak silahları açacağım.. Çok teşekkürler yardımınız için, gerçekten istediğim cevapları aldım artık içim rahat

Premium Edition içinde oyunun kendisi ve DLC paketi var. Eğer sen oyunu önceden aldıysan Membership alman lazım. Diğer soruya gelirsek cevabını bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…