Battlefield 5 alınır mı?

Ankaralıyım

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050 Ti i7 7. nesil laptop
RAM
16
Ekran kartı
Gtx 1050 Ti
İşlemci
İntel İ7 7. nesil
İyi akşamlar. Battlefield 5 almayı düşünüyorum. Alınır mı? Battlefield 1'in havasını orada verebilir mi? Hazır indirimde alsam mı dedim.

(Multiplayeri için)

Alınır tabii, ama çoğu oyunda olduğu gibi hileler var diye biliyorum. BF1 kadar değil ancak eğer istiyorsanız alabilirsiniz.

Hala öylemi bilmiyorum ama Battlefield 1 95% indirimdeydi. Hala indirimdeyse göz atmanızı öneririm. Eski değilde modern bir oyun istiyorsan Battlefield 4 daha iyi seçenek olacaktır

Hala öyle mi bilmiyorum ama Battlefield 1 95% indirimdeydi. Hala indirimdeyse göz atmanızı öneririm. Eski değil de modern bir oyun istiyorsan Battlefield 4 daha iyi seçenek olacaktır.

Evet, indirim 10 şubat tarihine kadar devam ediyor. Şu an 71 TL.

Hile olsun bir zahmet. 2. Dünya Savaşı ilgimi çekiyor. Teşekkür ederim.

Rica ederim, iyi sosyaller.

İyi akşamlar. Battlefield 5 almayı düşünüyorum. Alınır mı? Battlefield 1'in havasını orada verebilir mi? Hazır indirimde alsam mı dedim.

(Multiplayeri için)
Havasını ben şahsen alamadım.
Daha çok Rainbow Six Siege oynuyor gibi hissediyorum 5'i oynarken.
Çok daha akıcı ve daha hızlı bir oynanış veriyor. Ben şahsen bunu aradığım için baya keyif aldım özellikle Battlefield 1'in hantal araç mekaniklerinden sonra çok daha iyi gelmişti.
İkinci dünya savaşını aktarma konusunda maalesef başarısız bir oyun. Gerek atmosfer olsun gerek harita sayısı falan 1'in çok gerisinde bence bu konuda.
Biraz gameplaylere bak bence. İlgini çekerse bakabilirsin.

Havasını ben şahsen alamadım.
Daha çok Rainbow Six: Siege oynuyor gibi hissediyorum 5'i oynarken.
Çok daha akıcı ve daha hızlı bir oynanış veriyor. Ben şahsen bunu aradığım için bayağı keyif aldım özellikle Battlefield 1'in hantal araç mekaniklerinden sonra çok daha iyi gelmişti.
İkinci dünya savaşını aktarma konusunda maalesef başarısız bir oyun. Gerek atmosfer olsun gerek harita sayısı falan 1'in çok gerisinde bence bu konuda.
Biraz gameplaylere bak bence. İlgini çekerse bakabilirsin.

Aldım bile playlerine baktığımda ilgimi çekti. Herkese konu hakkındaki fikirleri için teşekkür ederim.

Aldım bile playlerine baktığımda ilgimi çekti. Herkese konu hakkındaki fikirleri için teşekkür ederim.
İyi oyunlar hocam.
Hilelerden bi nebze sıyrılmak için oyunun kendi sunucuları olan başında [DİCE] yazılı sunucular değilde özel sunuculara girmeni tavsiye ederim. ([BOB] gibi)
Bir nebze hilelerden kurtuluyorsun en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı