Battlefield 5 alınır mı?

Kamil42

Centipat
Yer
Masaüstü
Daha fazla  
Arkadaşlar malumunuz oyun indirimde, kaçırmasam mı diye düşünüyorum ama şu final güncelleme işi kafamı karıştırıyor. Oyunun harita tasarımına bayıldım stratejik yıkım açısından. Bad Company 2'deki gibi yıkım bir lüks olmaktan çıkmış. Sizce alınır mı yoksa Battlefield 6 beklemeye değer mi?

Hayır alınmaz. Oyunda bir çok içerik eksik, kısıtlı sayıda silah ve ekipman var kendinize göre silahı özelleştiremiyorsunuz 2-3 dürbün dışında. Ben doğu cephesi ve rus güncellemesi gelir hayalleriyle aldım 100 TL'ye şuan pişmanım.

Battlefield 3 veya 4'teki kadar ekipman çeşitliliği beklentisinde değilim tabi ki.

Bekle bence alma.

Battlefield 4 ile ilgili açtığım konuya da cevap vermiştiniz, konuya hakimsiniz. Neden belirtseniz
Battlefield 6 Modern Çağ çıkarsa elimde bulunsun diye
------------------------------------------
Ben final güncellemesinden endişeleniyorum.

Oyuna Haziran'da bir update gelecek ondan sonra destek kesilecek... zaten hilelerden, netcode problemerinden bahsetmiyorum, Battlefield serisinin en fiyasko oyunu olarak tarihe geçti BF5.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…