Battlefield 5 olması gerekenden fazla yer kaplıyor

İşletim sistemi
Windows 10

mertatakan40

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
RX 570
Anakart
A320M A Pro
İşlemci
Amd Ryzen 3 2300X Quad core
2-3 gün önce Epic Games üzerinden Battlefield 4 ve 5 almıştım. 4'ü oynadım bitirdim çok iyiydi neyse, Battlefield 5 indirirken 93 GB diyor EA üzerinden indirmeye başladım 150 GB yerim vardı %85 olduğunda 1 GB yerim kalmıştı ve oyunu yüklemeyi durdurmuştu, sebebini anlayamadım. Sonra silip tekrar yükledim 8 GB yüklemiş olarak gözüküyor alan ayırmadan tek tek yüklüyor ama bir bakıyorum 15 GB yerim gitmiş saçmalık. Sebebini bilen bir arkadaş var mı? Bana yardımcı olabilecek? Zaten yakın zamanda 1 TB SSD alacağım da ben hemen oynamak istiyorum iyi günler.

2-3 gün önce Epic Games üzerinden Battlefield 4 ve 5 almıştım. 4'ü oynadım bitirdim çok iyiydi neyse, Battlefield 5 indirirken 93 GB diyor EA üzerinden indirmeye başladım 150 GB yerim vardı %85 olduğunda 1 GB yerim kalmıştı ve oyunu yüklemeyi durdurmuştu, sebebini anlayamadım. Sonra silip tekrar yükledim 8 GB yüklemiş olarak gözüküyor alan ayırmadan tek tek yüklüyor ama bir bakıyorum 15 GB yerim gitmiş saçmalık. Sebebini bilen bir arkadaş var mı? Bana yardımcı olabilecek? Zaten yakın zamanda 1 TB SSD alacağım da ben hemen oynamak istiyorum iyi günler.

Usta nasıl yani? Orada yazan sayının üstünde mi kuruyor?

Oyunun 93 GB olduğuna bakma yüklerken diskte daha fazla yer kaplar.

Son düzenleme:
Güncelleme gelmiş olabilir genelde oyunlar inmeden yerini hazırlıyor.
ben indirirken alan ayırtmıyor indirirken alıyor ve hiç bir şekilde 150 gb yetmiyor bugün battlefield 1 i tekrar oynıyayım dedim 60 gb mı ne diyordu %75 olduğunda 800 mb yerim kalmıştı silmek zorunda kaldım bence bu güncelleme ile alakalı değil.

Geri
Yukarı