Battlefield 5 vs 4

Cidden BF1 oynayamadığınız için BF4 veya 3, 5 diyorsunuz. 1'e hiçbirisini değişmem. Atmosferden tut seslendirmesine kadar muhteşem bir oyun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Battlefield indirime girdi Steam de Battlefield 5 41, Battlefield 4 33 lira hangisini almalıyım? 5 alrsam pişman olur muyum? İadeyle uğraşmak istemiyorum. Videolar izledim hikaye kısmı kötü diyorlar 5 için.

İkisi de farklı birisi modern savaş birisi eski savaş BF4 hikayesi güzel 5'inde multisi güzel.
 
Battlefield serisi tek oyunculu görevleri için alınan bir seri değil zaten genel olarak. Uzun yıllardır BF serisi oynayan bir Battlefield Veteran'ı olarak söylüyorum ki 3-4 bu serinin mihenk taşıdır. 2042 de bu sene sırtlayacak gibi gözüküyor. 5 ve 1'e her ne kadar özenildiyse de 3 ve 4'ün mekanikleri ve atmosferine sahip değiller. Özellikle 1 mekanik anlamda çok eksik bir oyun. En basitinden BF4 deki aynı mesafeden yerçekimi hesaba katarak vurduğunuz adamı BF1 de aşağı yukarı aynı mesafede direkt olarak + ya denk getirince öldürüyorsunuz. Uzun menzil için geçerli bu. Bu konuda benim için sınıfta kaldı. Genel olarak da çok fazla abartılmamış bir oyun ama biz Türkler olarak fazla duygusal olduğumuz için ''Aaa Osmanlı var çok güzel oyun hadi oynayak'' (!) dediğimiz için eksik yönlerini görmüyoruz. 2 Türkçe cümle gördü düye çoluk çocuk savunmaya başlamış. Komik. Eğer bütçe sorunun yoksa her oyunu al. Her ne kadar eksiklerinden bahsettiysem de BF1 de güzel bir oyundur. Ama bana kalırsa önceliğini 3 ve 4 e vermeye çalış. Şahsi favorilerim bunlar benim.
 

Geri
Yukarı