Battlefield 5 VS Battlefield 1

Merhabalar.Kesinlikle bf5 derim.Hem oyuncusu bf1 in iki katı hem de oyun içi balance daha fazla.Steam'den ilk çıktığında aldım 120 tl gibi bir fiyata indirimde alabilirsiniz.

Merhabalar.Kesinlikle bf5 derim.Hem oyuncusu bf1 in iki katı hem de oyun içi balance daha fazla.Steam'den ilk çıktığında aldım 120 tl gibi bir fiyata indirimde alabilirsiniz.
Battlefield 5'te oyun içi denge daha fazla demişsiniz ama denge açısından Battlefield'ın en kötü oyunu Battlefield 5'tir. Oyun çıkalı neredeyse iki sene oldu ama hala otomatik denge yok, takım değiştirme yok. Battlefield 1'de ve diğer serilerde bu mevcut. Tabi ben bu olayın önüne şöyle geçtim; avrupanın birçok yerinden oyuncuları olan bir platoona girdim ve hepimiz birbirimizde ekliyiz. Kendi sunucumuzu kurup dışarıdan gelen başka oyunculara göre dengelemeyi kendi aramızda yapıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu da oto dengeleme olmadığına bir örnek

Battlefield 5'te oyun içi denge daha fazla demişsiniz ama denge açısından Battlefield'ın en kötü oyunu Battlefield 5'tir. Oyun çıkalı neredeyse iki sene oldu ama hala otomatik denge yok, takım değiştirme yok. Battlefield 1'de ve diğer serilerde bu mevcut. Tabi ben bu olayın önüne şöyle geçtim; avrupanın birçok yerinden oyuncuları olan bir platoona girdim ve hepimiz birbirimizde ekliyiz. Kendi sunucumuzu kurup dışarıdan gelen başka oyunculara göre dengelemeyi kendi aramızda yapıyoruz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu da oto dengeleme olmadığına bir örnek

Takım dengesi hakkında sıkıntılar mevcut.Fakat bu sorun 60 saatlik oyun sürem içinde sadece 2 kez başıma geldi.Balance denince sadece takımdaki oyuncu sayısı değil diğer etkenler de göz önüne alınmalı bence mesela BF1 de can basma kiti medic hariç sınıflarda yok diğer bir sorun ise medic class'ının sub machine gun kullanması.Dediğiniz gibi takım dengesi kötü BF5 te fakat bence BF5 kötünün iyisi yine de :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı