Ahmetli Cübbe Hoca
Kilopat
Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım? Hem singleplayer hem de multiplayer odaklı önerirseniz sevinirim. Genel olarak single oynuyorum ama multi de seviyorum.
Cidden mi? Arası yok mu? Ayrıca umarım işin içinde milliyetçilik yoktur. Çünkü ben ülkelere pek takılmıyorum. Hatta bir itiraf da bulunayım 2.Dünya Savaşı'nı 1.Dünya Savaşı' ndan daha çok seviyorum.BF1'in hikayesi, BF5'in online'ı.
Konuyla ilgilisi olmayan bir öneri. Ayrıca BF4' e sahibim. Ben biraz daha farklı tatlar arıyorum, eskiye gitmek istiyorum o yüzden BF1 mi BF5 mi diye sordum.Battllefield 4.
BF5 tatmin etmedi. Milliyetçilik değil olay. BF5 Singleplayer oynarken cidden zevk almadım. BF1 efsaneydi ama. Hikaye sunumu, diyaloglar, animasyonlar, yansıtılan dram, müzikler... Aman Allah'ım BF1 oynamaya gidiyorum.Cidden mi? Arası yok mu? Ayrıca umarım işin içinde milliyetçilik yoktur. Çünkü ben ülkelere pek takılmıyorum. Hatta bir itiraf da bulunayım 2.Dünya Savaşı'nı 1.Dünya Savaşı' ndan daha çok seviyorum.
İyi oyunlar, Banzai saldırısı yapmayı unutma.BF5 tatmin etmedi. Milliyetçilik değil olay. BF5 Singleplayer oynarken cidden zevk almadım. BF1 efsaneydi ama. Hikaye sunumu, diyaloglar, animasyonlar, yansıtılan dram, müzikler... Aman Allah'ım BF1 oynamaya gidiyorum.
Düzeldi hocam, gayet stabil.En son online kısmında BF5'de büyük dengesizlikler vardı, düzeltildi mi bilmiyorum. O yüzden BF1 diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.