Online için BF5, hikaye için BF1.
Neden, BF5 online tarafı neden daha iyi?Online için BF5, hikaye için BF1.
Neden, BF5 Online tarafı neden daha iyi?
Arkadaşlar BF1'e güncelleme gelecek mi artık? Gelmeyecekse yüksek ihtimalle BF5 alacağım.
Ayrıca hile durumu nasıl? Takım oyunu açısından hangisi daha iyi? Ve Steam incelemelerine baktığımda BF5'in rezil incelemelere sahip olduğunu gördüm, bu incelemeler doğru mu? Yani oyun cidden berbat mı?
Feci kararsız kaldım.İki oyuna da güncelleme gelmiyor artık. BF V son güncellemesini birkaç ay önce aldı. Hile durumunu şöyle anlatayım ben iki oyunu da çok sık oynuyorum ve BF1'de daha çok olduğunu söyleyebilirim. Takım oyunu açısından bence BF1 daha iyi, çünkü oyunun atmosferi o kadar iyi ki asla sıkılmıyorsunuz. Ancak ben BF5'te sıkılıyorum birkaç map hariç, çünkü haritaları bence iyi değil.
Kısaca daha çok hikaye modu için alıyorsanız BF5, online için alıyorsanız BF1 alın. Çünkü BF5'in hikayesi biraz daha uzun.Feci kararsız kaldım.
Hangisi daha ucuzsa onu alın.Feci kararsız kaldım.
Önemli olan boyu değil işlevi dostum. Ayrıca Battlefield da hikaye için alınmaz, alan yıkıktır. Ben gibi. Ancak eminim bir oynayışta bitiririm. O yüzden online açısından hangisi daha iyi? Hikayeyi yok sayarsak.Kısaca daha çok hikaye modu için alıyorsanız BF5, online için alıyorsanız BF1 alın. Çünkü BF5'in hikayesi biraz daha uzun.
Bence BF1 kat kat daha iyi.Önemli olan boyu değil işlevi dostum. Ayrıca Battlefield da hikaye için alınmaz, alan yıkıktır. Ben gibi. Ancak eminim bir oynayışta bitiririm. O yüzden online açısından hangisi daha iyi? Hikayeyi yok sayarsak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.