Çözüldü Battlefield 5'te klavye çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cellman3092

Decapat
Daha fazla  
Windows 11 kullanıyorum. Battlefield 5'te klavye tuşları özellikle W ve Shift koşma tuşu bir çalışıyor bir çalışmıyor. Sadece bu oyunda var.

Hocam eğer silip kaldırmadıysanız silip kaldırın, ve tuş kombinasyonlarını tekrardan kendiniz elle yapın. Bu hatanın belirli bir sebebi olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal yazılımsaldır ya da driver ile ilgilidir, başka klavye takıp denediniz mi?

Evet klavyeyi tak çıkar yaptım. Sonuç değişmedi. Ayrıca klavye için bir program yok.

Evet klavyeyi tak çıkar yaptım. Sonuç değişmedi. Ayrıca klavye için bir program yok.

Hocam büyük ihtimal yazılımsal ya da başka bir driverle bir olay, ben kesin sonuç bilmiyorum ama bilen olacağınıda pek sanmıyorum çok büyük bir problem ise bilgisayarı formatlamanızda fayda var. Benim de birkaç oyunla ilgili böyle sıkıntım olmuştu ben formatlamıştım.

Hocam büyük ihtimal yazılımsal ya da başka bir driverle bir olay, ben kesin sonuç bilmiyorum ama bilen olacağınıda pek sanmıyorum çok büyük bir problem ise bilgisayarı formatlamanızda fayda var. Benim de birkaç oyunla ilgili böyle sıkıntım olmuştu ben formatlamıştım.

Sorun kaynağı Windows 11 veya Origin burada yazılana göre.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-03-24-17-10-14-984_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-24-17-10-14-984_com.android.chrome.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 147
Sorun ile ilgili EA Games'e açılan destek talebine buradan ulaşabilirsiniz. Yetkilinin cevaplarından sorunu çözmeye çalışabilirsiniz ;

Sorun ile ilgili EA Games'e açılan destek talebine buradan ulaşabilirsiniz. Yetkilinin cevaplarından sorunu çözmeye çalışabilirsiniz;

Windows 11 için yaygın bir hata olduğu söyleniyor. Temiz kurulumla Windows 11 yükledim. Bütün sürücüleri kurdum. Origin oyunu 90 GB indiririm. Ve sonuç bu sanırım Windows 10'a geri döneceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı