Çözüldü Battlefield 5'te silah açmak BF1'e göre basit mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Battlefield 1'de silah açmanın bir işkence olduğunu hatırlıyorum. Oyunda 27 saatim var fakat çok az silahım olduğu için ve karşı tarafın da üç haneli level olduğunu görüp daha iyi silahlara karşı düşünce oyunu bırakmıştım. Aynı şey Battlefield 5'te de var mı, silah açmak BF1 gibi burada da zor ve işkence gibi mi?

Çözüm
BF5'i Definitive Edition olarak alıyorsunuz diye biliyorum. Onda da tüm silahlar açık geliyor.
BF 5'i bilmiyorum ancak BF 1'de silah açmanın işkence olduğunu sanmıyorum. 30+ Saatim var aktif olarak oynuyorum ve oynadıkça açılıyor silahlar. BF 1'de bir silahı açmak için öncelikle görevini yapman gerek. Sonrasında seviye atladıkça gelen savaş tahvilleri ile de istediğin silahı satın alabiliyorsun.

BF5'i Definitive Edition olarak alıyorsunuz diye biliyorum. Onda da tüm silahlar açık geliyor.
Epic'den 25 liraya aldım, öyle olmalı. Bu normal paketi önceden alanlara haksızlık olmuyor mu?
BF 5'i bilmiyorum ancak BF 1'de silah açmanın işkence olduğunu sanmıyorum. 30+ Saatim var aktif olarak oynuyorum ve oynadıkça açılıyor silahlar. BF 1'de bir silahı açmak için öncelikle görevini yapman gerek. Sonrasında seviye atladıkça gelen savaş tahvilleri ile de istediğin silahı satın alabiliyorsun.
Sınıf sınıf oynamak çile gibiydi, öyle hatırlıyorum. Benim de 27 saatim var.

Epic'den 25 liraya aldım, öyle olmalı. Bu normal paketi önceden alanlara haksızlık olmuyor mu?

Sınıf sınıf oynamak çile gibiydi, öyle hatırlıyorum. Benim de 27 saatim var.

BF1'de belli top tier silahlar onları açtın mı seviye kasması daha rahat oluyor. Assault için SMG 08/ 18.Support için mg 1917 teleskopik gibi.

Bf5 uzun zamandır steam'de Definitive Edition olarak satılıyor. Epic'te nasıl bilmiyorum. Geçenlerde çok iyi indirim vardı. Steam'de 2.5 dolardı oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı