Battlefield 6 2599 TL'ye alını mı?

Bay Gandalf

Centipat
Daha fazla  
Battlefield 6 piyasaya çıkmış. 2599 TL'ye Epic Games'te satılıyor. Efsane cuma indirimleri olur mu veya farklı bir indirim? Bekleyim mi yoksa şimdi mi satın alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirime girmez. Daha yeni çıktı. EA Launcher ile başlatmaması, uygulama zorunluluğu olmaması yüzünden Steam öneririm. Daha sorunsuz bir deneyim yaşarsınız.

Respawn şirketinin CEO'su ve BF 6 yönetmeni bile Steam tercih ediyormuş. Daha diyecek bir şeyim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İndirim olsa bile ciddi bir indirim olmaz. O yüzden ufak bir indirimi aylarca beklemek yerine alın keyfine bakın derim.

Epic'ten alma EA olması gerekiyor Steam iyidir direk başlatabiliyosun EA falan gerek yok.

Cadılar bayramında Steam'de %20 - 25 indirime girebilir diye alamıyorum, elim gitmiyor.

Vallahi hocam artık yeni oyunların hepsi minimum 2K'den çıkıyor zaten o yüzden bir oyunu beğendiyseniz paranızda el veriyor ise alınır mı diye sormanıza gerek yok F/P diye bir terim kalmadı artık oyun camiasında.

Epic'ten al EA hesabına bağla rahatına bak. Hiçbir sorun da yaşamadım EA Launcher kullanıyorum. Hatta Steam ve Epic'ten 2 kat daha hızlı indiriyor 1 Gigabit internetin varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…