Battlefield 6 Hangi Zamanda Geçer?

yesososo

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
3.816
Makaleler
3
Çözümler
12
6'Da böyle bir şey olur mu bilmem, ama benim aklımda kesinlikle 18.yy civarı oyun yapacakları var. Birlikler süvari, piyade, tüfekci, komutan gibi şeyler olabilir. At sürebiliriz. Siz ne düşünüyorsunuz?
 
Kesinlikle modern savaş olmalı. Artık eski zaman kesmiyor. Çünkü kısıtlı ve bıktım şahsen KAR98 görmekten. Eğer öyle bir şey yaparsa satış kaybeder.
 
Kesinlikle modern savaş olmalı. Artık eski zaman kesmiyor. Çünkü kısıtlı ve bıktım şahsen kar98 görmekten. Eğer öyle bir şey yaparsa satış kaybeder.

Sniper'ı Ok'a yükseltebilirler. Bence garip olabilir. Şimdi olmasa bile elbet insanlar henüz gelmemiş olan modern savaşdan da bir gün bıkacaktır.

Benim düşüncem CoD: MW gibi bir seri getirecekleri yönün de. BF: New war olabilir ismi BF: 6 olmaz. Çünkü CoD: Cold war gümbür gümbür geliyor, BF bu harekete yanıt vermez ise sonları kötü olur.

Call of Duty'nin Multi'de nedense hala bir şeyler yaptığını düşünmüyorum. Warzone dışında oyun türleri yok gibi bana göre.

Benim düşüncem CoD: MW gibi bir seri getirecekleri yönün de. BF: New war olabilir ismi BF: 6 olmaz. Çünkü CoD: Cold war gümbür gümbür geliyor, BF bu harekete yanıt vermez ise sonları kötü olur.

Call of Duty'nin Multi'de nedense hala bir şeyler yaptığını düşünmüyorum. Warzone dışında oyun türleri yoktur.

Bence düşük bir ihtimal 80'ler veya 2000'lerde geticeğini düşünüyorum.

80'lerdeki siyasi gelişmeler aklıma pek fazla gelmiyor. 2000'ler ise mantıklı olabilir zaten silahlar aynı olmaz ama verdiğiniz süre için gayet güzel siyasi olaylar mevcut :D.

Sırf yok demesinler diye leş bir hikaye koyarlar. Full Online odaklı olur çünkü EA bey her şeye Online entegre ettiği için. Neymiş hikayeli oyunlar ölüyormuş peh.

Hikayeli oyunlar ölüyor derken gerçek olabilir. 15 dakika önce oturdum yeni nesil konsollar için hangi oyunları alacağımı düşünüyordum. Cyberpunk 2077'yi Red Dead Redemption 2 için çıkardım listeden. Ne kadar hikayeli de olsa biteceğini bilmek kötü.

Modern savaş olur muhtemelen.

Bu konu bir gün BF3 oynadıktan sonra aklıma gelmişti. Napolyon zamanı böyle kabarık fransız şapkalarının karşısında kırmızı İngiliz kıyafetleri falan falan. Anlık olarak hoşuma gitmişti şahsen.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı