Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.812 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #1 Açık betaya herkes erişebiliyor sanırım. Şimdi indiriyorum bakacağım. Oynayanınız var mı? Oyunu yükledim fakat sanırım ayın 7'si erken erişime açık olacakmış.
Açık betaya herkes erişebiliyor sanırım. Şimdi indiriyorum bakacağım. Oynayanınız var mı? Oyunu yükledim fakat sanırım ayın 7'si erken erişime açık olacakmış.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #2 Hxrea dedi: Açık betaya herkes erişebiliyor sanırım. Şimdi indiriyorum bakacağım. Oynayanınız var mı? Oyunu yükledim fakat sanırım ayın 7'si erken erişime açık olacakmış. Genişletmek için tıkla... 9-10 agustosda acilcak diye biliyorum yani bu iki gün oynanabilir
Hxrea dedi: Açık betaya herkes erişebiliyor sanırım. Şimdi indiriyorum bakacağım. Oynayanınız var mı? Oyunu yükledim fakat sanırım ayın 7'si erken erişime açık olacakmış. Genişletmek için tıkla... 9-10 agustosda acilcak diye biliyorum yani bu iki gün oynanabilir