Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2014 #1 Dün dolaşırken Battlefield Hardline kapalı beta diye bir şey duydum. Bunu nasıl oynarız? Yada bunu oyunu almayan kişiler oynayabilir mi?
Dün dolaşırken Battlefield Hardline kapalı beta diye bir şey duydum. Bunu nasıl oynarız? Yada bunu oyunu almayan kişiler oynayabilir mi?
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2014 #2 Açılan konulara baksan sorun çözülecek. Battlefield Hardline Beta'ya Katılın! | Technopat Sosyal
Sakar TV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2014 Mesajlar 1.140 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2014 #3 Silinen üye dedi: Açılan konulara baksan sorun çözülecek. Battlefield Hardline Beta'ya Katılın! | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Göremedim ama.
Silinen üye dedi: Açılan konulara baksan sorun çözülecek. Battlefield Hardline Beta'ya Katılın! | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Göremedim ama.