Epic Games EA App Battlefield oyunları alınır mı?

Mslc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Battlefield serisini alacağım, oyunlarla pek aram yok. Fakat yapımcısının EA olduğunu gördüm. Çok paragöz (?) diyorlar. Neden böyle acaba? Oyun için satın alım var mı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Sizce alınır mı? SS bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-05 220316.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-05 220316.png
    289,9 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer ki Online çok oynayan bir oyuncuysan yapıştırın hocam özellikle BF1 hiç oynamadıysan onu daha çok öneririm hem hikayesi hem de Online çok akıyor.

Aksesuar, görünüş için vesaire para isterler en fazla. Oynanışa etki edecek pek bir detay görmedim ben BF5 oynarken. 77 TL'ye yakalamışsınız, oynamak istiyor olsaydım kaçırmazdım. Ben de 104 TL'ye almıştım, sevdim. BF1'de çok övüyorlar ama 2042 pek olumlu değildi.

BF 2042 öncesi oyunlar için söyledikleriniz doğru bazı silahlar için vs. DLC gerekiyor. Ama zaten siz BF 5 Definitive Edition alıyorsunuz yani sahipsiniz açılacak olan silahlara eğer sürekli aksiyon olsun kendimi savaşta gibi hissetmeyi seviyorum diyorsan en iyi seçeneğin zaten Battlefield.

BF 2042 öncesi oyunlar için söyledikleriniz doğru bazı silahlar için vs. DLC gerekiyor. Ama zaten siz BF 5 Definitive Edition alıyorsunuz yani sahipsiniz açılacak olan silahlara eğer sürekli aksiyon olsun kendimi savaşta gibi hissetmeyi seviyorum diyorsan en iyi seçeneğin zaten Battlefield.
Acaba 1 mi alayım 42 mi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı