Steam Battlefield™ 1 1.99$ (76 TL!)

İndirimde genelde sürekli bu fiyata düşüyor. Hikaye kısmında WW1'i anlatıyor. Online kısmı ise atmosferi bence çok güzel, diğer online FPS oyunlarında bu atmosferi bulamadığım için BF1 kadar zevk vermemişti. Gerçek savaş atmosferi gibi aynı. Tavsiye ederim herkesin oynamasını, böyle bir oyun için fiyatı çok ucuz. Ayrıca Türkçe dil destekliyor.

İndirim 27 Mart'a kadar devam ediyor.

Son düzenleme:
Battlefield de hile var bayağı ama gerçekten Online'si efsane bir şey, kaçırmayın derim.

Aslında sadece DICE sunucularında hileye denk geldim. Topluluk sunucularında hileleri adminler direkt banlıyor.
Tek sıkıntısı admin oyuna gireceği zaman bir kişiyi atmak zorunda kalıyor ve o sen olabiliyorsun

Şu oyunu almayan kalmamıştır diye düşünüyorum, sürekli ya bedava ya da çok ucuza geliyor

Bu oyun gibi fakat rank, rütbe, level, KDA sistemi olan ve senin seviyene göre rakiplerle eşleşebileceğin oyun var mı? 10 yıldır oynayan komandolarla mı uğraşacağız ya da 50 level pilotlarla mı? Manyak süvarilerden bahsetmeye bile gerek yok

BF4 ve BF1 oyunlarında sunucu problemi var, sürekli sizi maçtan atıyor.
Hocam o bilgisayardan bilgisayara değişiyor. Ben neredeyse hiç sorun yaşamıyorum ancak arkadaşımda sunucular bile gözükmüyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…