Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.569 Makaleler 2 Çözümler 6 3 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar Battlefield V'de bildiğim kadarıyla Online oynamak için önce aşağıdaki 5 yeri bitirmem gerek ama inmiyor. İlkini oynadım gerisi inmiyor. 6 saattir %0'da kaldı.
Arkadaşlar Battlefield V'de bildiğim kadarıyla Online oynamak için önce aşağıdaki 5 yeri bitirmem gerek ama inmiyor. İlkini oynadım gerisi inmiyor. 6 saattir %0'da kaldı.
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 3 Aralık 2024 #2 Gerekmiyor Artı 0 Eksi
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.844 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 3 Aralık 2024 #3 Ben direkt girmiştim ayrıca Originle nasıl açtın. Artı 0 Eksi
KS KS Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.569 Makaleler 2 Çözümler 6 3 Aralık 2024 #4 stmert dedi: Gerekmiyor Genişletmek için tıkla... hovarda dedi: Ben direkt girmiştim ayrıca Originle nasıl açtın. Genişletmek için tıkla... Oyuna girince direkt bu yere atıyor ama ? Nasıl gireceğim o zaman ? @hovarda ea sıkıntı çıkartığı için originden açtım aşağıdaki linkteki şeyi yaptım. GitHub - p0358/Fuck_off_EA_App: Keep using Origin instead of EA App Keep using Origin instead of EA App. Contribute to p0358/Fuck_off_EA_App development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
stmert dedi: Gerekmiyor Genişletmek için tıkla... hovarda dedi: Ben direkt girmiştim ayrıca Originle nasıl açtın. Genişletmek için tıkla... Oyuna girince direkt bu yere atıyor ama ? Nasıl gireceğim o zaman ? @hovarda ea sıkıntı çıkartığı için originden açtım aşağıdaki linkteki şeyi yaptım. GitHub - p0358/Fuck_off_EA_App: Keep using Origin instead of EA App Keep using Origin instead of EA App. Contribute to p0358/Fuck_off_EA_App development by creating an account on GitHub. github.com
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Aralık 2024 #5 EA olmadan giremezsiniz. Bir de oyunun boyutunu kontrol edin bende 91GB. EA'de hata alıyorsanız nasıl bir hata aldığınızı söyleyin yardımcı olalım. Artı 0 Eksi
EA olmadan giremezsiniz. Bir de oyunun boyutunu kontrol edin bende 91GB. EA'de hata alıyorsanız nasıl bir hata aldığınızı söyleyin yardımcı olalım.
KS KS Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.569 Makaleler 2 Çözümler 6 3 Aralık 2024 #6 TheCombox dedi: EA olmadan giremezsiniz. Bir de oyunun boyutunu kontrol edin bende 91GB. Genişletmek için tıkla... Hocam EA'ya girmiyor ama şöyle bir hata veriyor. Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: EA olmadan giremezsiniz. Bir de oyunun boyutunu kontrol edin bende 91GB. Genişletmek için tıkla... Hocam EA'ya girmiyor ama şöyle bir hata veriyor.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Aralık 2024 #7 EA' kaldırıp buradan indirin. Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com Artı 0 Eksi
EA' kaldırıp buradan indirin. Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com
1 111520 Megapat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 1.322 Çözümler 3 3 Aralık 2024 #8 EA App'den girmediğin için böyle oluyor büyük ihtimal anticheat yüklemediği için. Artı 0 Eksi
KS KS Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.569 Makaleler 2 Çözümler 6 3 Aralık 2024 #9 TheCombox dedi: EA' kaldırıp buradan indirin. Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı verdi hocam yine. stmert dedi: EA App'den girmediğin için böyle oluyor büyük ihtimal anticheat yüklemediği için. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam ama dediğim gibi EA'ya girmiyor. Artı 0 Eksi
TheCombox dedi: EA' kaldırıp buradan indirin. Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı verdi hocam yine. stmert dedi: EA App'den girmediğin için böyle oluyor büyük ihtimal anticheat yüklemediği için. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam ama dediğim gibi EA'ya girmiyor.
hovarda Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mart 2013 Mesajlar 1.844 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz 3 Aralık 2024 #10 EA uygulamasının beklenmedik bir şekilde çökmesi can sıkıcı olabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar: Yönetici Olarak Çalıştırın: Masaüstünüzdeki EA uygulama kısayoluna sağ tıklayın. "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Önbelleği Temizleyin: EA uygulamasını açın. Sol üst köşedeki menü düğmesine tıklayın. Yardım > Uygulama kurtarma yolunu izleyin. "Önbelleği Temizle" düğmesine tıklayın. Microsoft Visual C++ Redistributable Güncelleyin: En son Microsoft Visual C++ Redistributable sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Bunu resmi Microsoft web sitesinden indirebilirsiniz. EA Uygulama Klasörlerini Yeniden Adlandırın: Yerel uygulama verileri klasörüne gidin (genellikle `C:\Users \[Kullanıcı Adınız]\AppData\Local` yolunda bulunur). EA Desktop ve Electronic Arts klasörlerinin adlarını BK ekleyerek yeniden adlandırın. EA Uygulamasını Yeniden Yükleyin: Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, EA uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Yapay zekadan alıntı. Hocam bu adımları yapın. Bu konu yardımcı olabilir belki; [FIXED] "The app crashed unexpectedly" error in EA app since Feb. 7, 2024 Artı 0 Eksi
EA uygulamasının beklenmedik bir şekilde çökmesi can sıkıcı olabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar: Yönetici Olarak Çalıştırın: Masaüstünüzdeki EA uygulama kısayoluna sağ tıklayın. "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçin. Önbelleği Temizleyin: EA uygulamasını açın. Sol üst köşedeki menü düğmesine tıklayın. Yardım > Uygulama kurtarma yolunu izleyin. "Önbelleği Temizle" düğmesine tıklayın. Microsoft Visual C++ Redistributable Güncelleyin: En son Microsoft Visual C++ Redistributable sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Bunu resmi Microsoft web sitesinden indirebilirsiniz. EA Uygulama Klasörlerini Yeniden Adlandırın: Yerel uygulama verileri klasörüne gidin (genellikle `C:\Users \[Kullanıcı Adınız]\AppData\Local` yolunda bulunur). EA Desktop ve Electronic Arts klasörlerinin adlarını BK ekleyerek yeniden adlandırın. EA Uygulamasını Yeniden Yükleyin: Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, EA uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Yapay zekadan alıntı. Hocam bu adımları yapın. Bu konu yardımcı olabilir belki; [FIXED] "The app crashed unexpectedly" error in EA app since Feb. 7, 2024