Battlefield V siyah ekranda kalıyor

Aliovic

Centipat
Daha fazla  
Oyunu açtığımda bir türlü ekran gelmiyor ekran kartım güncel durumda her şeyim güncel, sorunun yüksek ihtimalle çözünürlükten kaynaklı olduğunu düşünüyorum eğer bir TXT dosyasında ayarlayabiliyorsak olacağını düşünüyorum monitörüm 1366X768.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu açtığımda bir türlü ekran gelmiyor ekran kartım güncel durumda her şeyim güncel, sorunun yüksek ihtimalle çözünürlükten kaynaklı olduğunu düşünüyorum eğer bir TXT dosyasında ayarlayabiliyorsak olacağını düşünüyorum monitörüm 1366X768.
Bir çok sebebi olabilir. Sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluğu değiştirmeyi deneyebilirsin. Ayrıca korsan oyunlarda görüen bir durum...
Dosyaları doğrulamayı da deneyebilirsin.

Oyun otomatik olarak ekran çözünürlük veya tazeleme hızını olması gerekenden daha yüksek bir değerde açtığı için sinyal vermiyor olabilir, oyunun kurulu olduğu veya belgelerdeki dosya konumunda bir grafik cfg dosyası yardımıyla özellikle çözünürlük ve tazeleme hızlarını monitörünüzün sunmuş olduğu en yüksek değerlere getirmeyi deneyebilirsiniz.

Ayrıca görüntü gelse bile çözünürlük ölçeklendirmesini %140'a çekin derim, işlemci darboğazını özellikle çamur gibi grafiklerde hissetmek pek hoş olmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Oyun otomatik olarak tazeleme hızını 60 Hz'ten yukarı bir değerde açtığı için sinyal vermiyor olabilir, oyunun kurulu olduğu veya belgelerdeki dosya konumunda bir grafik cfg dosyası yardımıyla özellikle çözünürlük ve tazeleme hızlarını monitörünüzün sunmuş olduğu en yüksek değerlere getirmeyi deneyebilirsiniz.

Ayrıca görüntü gelse bile çözünürlük ölçeklendirmesini %140'a çekin derim, işlemci darboğazını özellikle çamur gibi grafiklerde hissetmek pek hoş olmaz diye düşünüyorum.
Cfg dosyasını tam olarak nerede bulabilirim dosya konumunda?

Cfg dosyasını tam olarak nerede bulabilirim dosya konumunda?
Belgelerim/Battlefield V/settings/PROFSAVE_profile

Bu dosyayı metin belgesiyle açıp,

GstRender.ResolutionWidth 1366
GstRender.ResolutionHeight 768
GstRender.ResolutionHertz 60

olarak değiştirip kaydedip çıkın. Son durumu kontrol edin.

GstRender.ResolutionWidth 1366
GstRender.ResolutionHeight 768
GstRender.ResolutionHertz 60

olarak değiştirip kaydedip çıkın. Son durumu kontrol edin.
Tamamdır oldu sorun çözünürlükten kaynaklıymış.

Gstrender. Resolutionwidth 1366.
Gstrender. Resolutionheight 768.
Gstrender. Resolutionhertz 60.

Olarak değiştirip kaydedip çıkın. Son durumu kontrol edin.

Aynı sorun bende de mevcuttu daha önce oynuyordum sorunsuz ama tekrar yüklediğimde böyle bir sorunla karşılaştım çözümü uyguladım çalıştı ama ekranın alt kısmında bir yırtık oluştu kesti olarak kaldı ve çözünürlük kalitem çok düştü.
ekran kartım 3060

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı