Hocam 1-2 tane daha test yapmışlardı. Kalbimde küçük bi delik vardı sadece onda da sorun yok dedi.@bigcherry bu arada normal EKG, kalp hastaliklarini yuzde yuz dislayamayabilir. Yani eger bu bayilman neyden kaynaklaniyorsa o bolume gitmek daha mantikli olabilir. Dahiliye de mantikli olabilir ama gittiysen onun yerine kardiyoloji ve/veya noroloji mantikli olabilir. Belki sorun ciddi olabilir ve yanlis bir bolume gitmek vakit kaybettirebilir, bu yuzden bir doktorun onermesi daha mantikli olabilir.
Hocam 1-2 tane daha test yapmışlardı. Kalbimde küçük bir delik vardı sadece onda da sorun yok dedi.
Hayır yok, gözüm kararıyor ve bayılıyorum.Bayilmanin birden fazla sebebi var. Gecmis olsun, inşallah bulunur sebebi. Baska bir sikayetiniz yok mu?
Hayır yok, gözüm kararıyor ve bayılıyorum.
Yaşamıyorum, bol su içiyorum beslenmem de iyi.Belki yasanan semptomlara gore ayiricilar da yapilabilir, ben doktor degilim. Dehidrasyon yasiyor musunuz?
Genel bilgi için buraya bakmanızı öneririm.Yaşamıyorum, bol su içiyorum beslenmem de iyi.
En yakın zamanda doktora gideceğim, sizce ne olabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.