Bayılma için hangi bölüme gidilmeli?

bigcherry

Centipat
Normal doktora gittim, tüm tahlilleri yaptırdım her şeyim tam çıktı. EKG falan da çektirdim kalbimde de sorun yok. Fakat hala bayılıyorum gün içinde, hangi bölüme gitmeliyim?

Uygunsa, nörolog'a görünmenizi öneririm.

@bigcherry bu arada normal EKG, kalp hastaliklarini yuzde yuz dislayamayabilir. Yani eger bu bayilman neyden kaynaklaniyorsa o bolume gitmek daha mantikli olabilir. Dahiliye de mantikli olabilir ama gittiysen onun yerine kardiyoloji ve/veya noroloji mantikli olabilir. Belki sorun ciddi olabilir ve yanlis bir bolume gitmek vakit kaybettirebilir, bu yuzden bir doktorun onermesi daha mantikli olabilir.

@bigcherry bu arada normal EKG, kalp hastaliklarini yuzde yuz dislayamayabilir. Yani eger bu bayilman neyden kaynaklaniyorsa o bolume gitmek daha mantikli olabilir. Dahiliye de mantikli olabilir ama gittiysen onun yerine kardiyoloji ve/veya noroloji mantikli olabilir. Belki sorun ciddi olabilir ve yanlis bir bolume gitmek vakit kaybettirebilir, bu yuzden bir doktorun onermesi daha mantikli olabilir.
Hocam 1-2 tane daha test yapmışlardı. Kalbimde küçük bi delik vardı sadece onda da sorun yok dedi.

Hocam 1-2 tane daha test yapmışlardı. Kalbimde küçük bir delik vardı sadece onda da sorun yok dedi.

Bayilmanin birden fazla sebebi var. Gecmis olsun, inşallah bulunur sebebi. Baska bir sikayetiniz yok mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı