milenyum0 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 2 Mayıs 2022 #1 İstanbul'a yeni geldim, toplu taşıma bayramda ücretsizmiş. Ama ekranda 3 filan yazıyordu o ne demek acaba? İki kişi için de basabiliyor muyuz? Tüm bayram boyunca sınırsız mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
İstanbul'a yeni geldim, toplu taşıma bayramda ücretsizmiş. Ama ekranda 3 filan yazıyordu o ne demek acaba? İki kişi için de basabiliyor muyuz? Tüm bayram boyunca sınırsız mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 2 Mayıs 2022 #2 Sınırsız değil 4 kredili
milenyum0 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 463 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 3 Mayıs 2022 #3 Arka arkaya 4 kişi içinmiş. Ama tüm İstanbulu gezebiliyoruz. Öğrendim sağolun
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.120 Çözümler 6 3 Mayıs 2022 #4 milenyum0 dedi: Arka arkaya 4 kişi içinmiş. Ama tüm İstanbulu gezebiliyoruz. Öğrendim sağolun Genişletmek için tıkla... Evet 4 krediden kastım oydu zaten anlamışsınızdır diye ayrıntıya girmedim.
milenyum0 dedi: Arka arkaya 4 kişi içinmiş. Ama tüm İstanbulu gezebiliyoruz. Öğrendim sağolun Genişletmek için tıkla... Evet 4 krediden kastım oydu zaten anlamışsınızdır diye ayrıntıya girmedim.