Başlıkta belirttiğim gibi bazı anlarda mesela biri şaka yaptığında gülmekte zorlanıyorum. Yüzüm geriliyor, kasılıyor, gülmeye çalışsamda ağlamaklı ifade oluyor ve dışarıdan fark edilmese de ağız kenarlarımın titrediğini hissediyorum. 4 sene önce yüz felci geçirmiştim, onunla ilgisinin olduğunu sanmıyorum ama belirteyim dedim. Bu kasılma en yakınlarımla oluyor, eğer gülünecek bir şey konuşuluyorsa biraz gülüp konuyu değiştiriyorum.
Fotoğraf çekinirken de kasılıyor. Gülemediğim için kendim de geriliyorum, rahatsız hissediyorum. Bu yaşadığım duruma benzer sorun yaşayanlar belki vardır, belki yaşayıp atlatanlar vardır. Bilgisi olanlar veya buna benzer şeyler yaşayanlar fikirlerini belirtirlerse çok sevinirim. Bazı detayları yazan veya soran olursa anlatırım.
Fotoğraf çekinirken de kasılıyor. Gülemediğim için kendim de geriliyorum, rahatsız hissediyorum. Bu yaşadığım duruma benzer sorun yaşayanlar belki vardır, belki yaşayıp atlatanlar vardır. Bilgisi olanlar veya buna benzer şeyler yaşayanlar fikirlerini belirtirlerse çok sevinirim. Bazı detayları yazan veya soran olursa anlatırım.