Bazı hazır bilgisayarlar neden ucuz?

Aslında bunların hepsi tuzak ekran kartı zaten içinde yok. Anakartı da belirtmemiş. Toplu satılan sistemler almamanız sizin yararınızadır.

• Ryzen 9'un olduğu bir dünyada sisteme Ryzen 3 konulmuş.
  • Merdiven altı Çin malı kasa.
  • SSD'nin hangi marka ve model olduğu bile belirsiz.
  • 16 GB RAM denmiş ama peki RAM'in hani marka ve modeli?
  • Anakart marka ve model bilgisini ürün sayfasında aradım aradım ama bir türlü bulamadım.
  • Oyunu ekran kartı oynatır denmiyor mu? Peki, sistem hangi ekran kartını barındırıyor?
  • Sistemi besleyen, ayakta tutan, güç veren ve masaüstü sistemlerin kritik parçalarından biri olan PSU'nun marka ve model bilgisi ne?
Ucuz sistem toplamak marifet değil ki. Karşı sokaktaki, daha USB kelimesinin bile anlamını bilmeyen pidecinin bile bundan iyi sistem toplayacağına eminim. Akabinde marifet olan şey güçlü bir sistem toplayabilmek. :)

Son düzenleme:
Çünkü güzel dostum bu bir APU bilgisayar işlemcinin içinde yer alan grafik işlemcisini kullanıyor 4 senelik SSD ya da HDD koyuyorlar upgrade edemiyeceğin bir anakart koyuyorlar bilgisayar performansını karşılamadığı zaman ise anakartın eski model olduğu için elin kolun bağlı kalıyorsun.

Eski model olacağını sanmıyorum. AM4 soketli bir anakart en kötü A320 çipsetli olur.

Oyun bilgisayarının ekran kartı yok. O işlemci serisinde dahili var mı?
APU işlemci demek zaten ekran kartlı işlemci demek, içinde VEGA 8 ekran kartı bulunuyor, performansı 1050'ye eşit gibi bir şey.

Burada çoğu kişi içinde ekran kartı yok demiş, sorun ekran kartının olup olmaması değil zaten, işlemcinin içindeki dahili GPU çoğu oyun için yeterli sorun şu ki, PSU'nun ne olduğu, anakartın ne olduğu ( %99 A320 ), SSD'nin ne olduğu, kasa zaten anlatmaya gerek yok, Fiyat olması gerekenden fazla zaten, RAM'i 16 yapıp bilgisayar işini bilmeyen insanları kandırmayla olmaz bu, açıklama özenli olmamış, adam gibi belirtmesi gerekir tüm parçaları. Bu fiyata çok daha iyi sistem toplanır, bütçe hafif esnetilirse daha da iyisi toplanılabilir.

APU işlemci demek zaten ekran kartlı işlemci demek, içinde VEGA 8 ekran kartı bulunuyor, performansı 1050'ye eşit gibi bir şey.

Burada çoğu kişi içinde ekran kartı yok demiş, sorun ekran kartının olup olmaması değil zaten, işlemcinin içindeki dahili GPU çoğu oyun için yeterli sorun şu ki, PSU'nun ne olduğu, anakartın ne olduğu ( %99 A320 ), SSD'nin ne olduğu, kasa zaten anlatmaya gerek yok, Fiyat olması gerekenden fazla zaten, RAM'i 16 yapıp bilgisayar işini bilmeyen insanları kandırmayla olmaz bu, açıklama özenli olmamış, adam gibi belirtmesi gerekir tüm parçaları. Bu fiyata çok daha iyi sistem toplanır, bütçe hafif esnetilirse daha da iyisi toplanılabilir.
Aynen, güç kaynağı da çok kalitesiz olabilir. Mazallah kasa alev topu olur sonra.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı