Bazı Hocaların Tek İnsan Üstünde Yoğunlaşması

CrazyHead

Megapat
Makaleler
3
İşte durum böyle kız her zaman bizi geçiyor diye müdür bizi takmıyor bile adam hep o kız hep o kız en iyisi o geçen TEOG sınavına girdik derste 1 tane hoca o kız yapamazsa siz hiç yapamazsınız gibisinden konuştu. Açıkcası bu durum müdür değişikliğinden sonra oldu kesinlikle katlanamıyorum. Böyle bir haksızlığa daha fazla tahammülüm yok herhangi bir hocaya söylicem sen nasıl böyler şeyler dersin diye bana bağırıcaklar ama hepte 1 kişinin üstüne yoğunlaşılır mı ?

Siz niye takıyorsunuz ki ? Üniversitedeki hocamız bize derdi ki üzülüyorum boşuna geliyorsunuz zaten kalacaksınız diyordu. Ama ben geçtim:) Bir başka hocamızda sınav çok zor olacak. Artık seneye gelirsiniz diyordu. O dersi de geçtim. Çoğu kişide geçti. Böyle şeyler takılmaz. O ortamların hepsi gelip geçiçi. Siz kendi hayatınıza bakın. Kendi geleceğinizi planlayın. Gerisini boş verin.

Hayatınızın sadece belli bir döneminde olacak ve sonra bir daha isteseniz yüzüne bile bakmayacağınız insanları fazla takmayın.

Siz niye takıyorsunuz ki ? Üniversitedeki hocamız bize derdi ki üzülüyorum boşuna geliyorsunuz zaten kalacaksınız diyordu. Ama ben geçtim:) Bir başka hocamızda sınav çok zor olacak. Artık seneye gelirsiniz diyordu. O dersi de geçtim. Çoğu kişide geçti. Böyle şeyler takılmaz. O ortamların hepsi gelip geçiçi. Siz kendi hayatınıza bakın. Kendi geleceğinizi planlayın. Gerisini boş verin.

Al benden de o kadar. Derste hocaya sınavı sordum çok zor olacak çok dedi. "BA" ile geçtim o dersi :D

Al benden de o kadar. Derste hocaya sınavı sordum çok zor olacak çok dedi. "BA" ile geçtim o dersi :D
Bilerek yapıyorlar. Korkalım ki ders çalışalım diye. Çok yanlış bence. Zaten kaldım deyip batak oynamaya gidiyorlar. Hatta öğrenci okulu bırakmaya kadar gidiyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı