Bazı kullanıcılarda Windows 10 KB5001330 kötü oyun performansı

Kheaven

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2016
Mesajlar
1.287
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Daha önce oyunlarda kararsız FPS ve stutter sorunu yaşamayıp son zamanlarda bu konudan müzdarip olan kişiler muhtemelen vardır. Tabii ki sorununuz kesin bundan kaynaklanıyor diyemeyeceğim. Ancak bir ihtimalde olsa denemenizde fayda görüyorum, çünkü bu sorunları son zamanlarda yaşayıp bu yöntemle çözüme kavuşturmuş çok fazla kullanıcı var. Windows 10 KB5001330 ve KB5000842 güncellemelerinde oyun performansı düşüklüğü yaşayan kullanıcılar oldu. Bu sorunu bu güncellemeri silerek çözen forumlarda belirtmiş veya forumlara belirtmemiş çok fazla kullanıcı var. Eğer bu güncellemelerden sonra böyle bir sorunla karşılaştıysanız bu güncellemelerin kaldırılmasını deneyebilirsiniz.

Güncelleme kaldırma: Denetim Masası> Programlar ve Özellikler> Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle kısmından yüklenmiş güncelleştirmeleri görüntüleyebilir ve güncelleştirme üzerine tıklayarak kaldırabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de son zamanlarda anlamsız bir fps kaybım oluyordu oyunlarda, Nvidia'nın son güncelleştirmelerinden şüphe etmeye başlamışken bu konuyu gördüm bir düşündürdü beni nedense.
 

Geri
Yukarı