Bazı oyunlarda neden askerleri öldürmek için 1 şarjör boşaltmamız lazım?

Biliyorsunuz hangi FPS savaş oyunu olsun hedefi en az 3 kere vurmadan ölmüyor. Oysaki gerçek hayatta 1 mermide yerden kalkamazsınız. Neden oyun yapımcıları oyunları gerçekçi yapmıyor? Adamın bacağına ateş ediyorsun, hala yürümeye devam ediyor. Saçmalık değil mi?

Tek mermiyle yapay zeka ölseydi oyunun ne eglencesi kalırdı?
 
Oyun yapımcıları askerlerin derisini titanyumdan yaptığı için olabilir. 2-3 mermi yeterdi, niye 30 mermiye anca ölüyorlar anlamadım.
 
Gerçek gibi olanlarda var kendini güvenli bir yerde tutmadığın sürece ölüyorsun hurra diye dalamıyorsun o yüzden insanlar hızlı oynamak için öyle yapıyorlar. O oyunlarda kafanı bile çıkarmıyorsun sabretmen gerekiyor. Insurgency sandstorm, rs Vietnam gibi.
 
Gerçek hayatta hemen tek mermi de ölmezsiniz, tabi ki ihtimal yüksek ama her kesinlikle ölür gibi bir şey yok. Ayrıca oyunu daha zevkli yapıyor bence. Şahsen herkesi tek vuruşta indirsem zevk almam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Dostum hep gerçekçi yüzüyle bakarsan oyunda ölüp dirilme de olmasın. Öldüğün an oyun bitsin yeniden başlasın nasıl fikir ? Adı üstüne oyun çok gerçekcilik arama.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı