Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.984 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #31 Ben de kendimin tek "garip" konumu bırakayım; Magnum Beyaz dondurmayı böyle yiyorum | Technopat Sosyal
Ben de kendimin tek "garip" konumu bırakayım; Magnum Beyaz dondurmayı böyle yiyorum | Technopat Sosyal
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #32 Kıçta perküsyon https://www.technopat.net/sosyal/konu/video-adnan-sikisenses.1582/ En çok yarıldığım bu. Silinsin diye koymadım dursun hatıra 😂 www.technopat.net Video: Adnan Sikişenses Röportajı yapan amcamın ufak dil sürçmesi sonucu felaket kaçınılmaz... www.technopat.net Recep Baltaş
Kıçta perküsyon https://www.technopat.net/sosyal/konu/video-adnan-sikisenses.1582/ En çok yarıldığım bu. Silinsin diye koymadım dursun hatıra 😂 www.technopat.net Video: Adnan Sikişenses Röportajı yapan amcamın ufak dil sürçmesi sonucu felaket kaçınılmaz... www.technopat.net Recep Baltaş
1 166770 Kilopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 6.127 Makaleler 5 Çözümler 11 3 Aralık 2020 #33 Akkuşlu dedi: Usulca ikinci mesaja bakın. Mastürbasyon nasıl bırakılır? Aynı sorunu yaşıyordum ben de önceden. Nasıl oldu bilmiyorum ama zamanla geçti. Hatta bir ara bir sene falan hiç yapmamıştım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu efsane.
Akkuşlu dedi: Usulca ikinci mesaja bakın. Mastürbasyon nasıl bırakılır? Aynı sorunu yaşıyordum ben de önceden. Nasıl oldu bilmiyorum ama zamanla geçti. Hatta bir ara bir sene falan hiç yapmamıştım. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bu efsane.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 3 Aralık 2020 #34 riseofthefallensigma dedi: Kıçta perküsyon https://www.technopat.net/sosyal/konu/video-adnan-sikisenses.1582/ En çok yarıldığım bu. Silinsin diye koymadım dursun hatıra 😂 www.technopat.net Video: Adnan Sikişenses Röportajı yapan amcamın ufak dil sürçmesi sonucu felaket kaçınılmaz... www.technopat.net Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Technopat’ın derinliklerinden çıkarmışsınız iyi oldu.
riseofthefallensigma dedi: Kıçta perküsyon https://www.technopat.net/sosyal/konu/video-adnan-sikisenses.1582/ En çok yarıldığım bu. Silinsin diye koymadım dursun hatıra 😂 www.technopat.net Video: Adnan Sikişenses Röportajı yapan amcamın ufak dil sürçmesi sonucu felaket kaçınılmaz... www.technopat.net Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Technopat’ın derinliklerinden çıkarmışsınız iyi oldu.
3 361857 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 323 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Aralık 2020 #35 Technopat Türkçe Kuralları Türkçe kurallarına ve imlaya bu kadar özen gösteriyor bu forum. Peki ya ismi neden Technopat? www.technopat.net
Technopat Türkçe Kuralları Türkçe kurallarına ve imlaya bu kadar özen gösteriyor bu forum. Peki ya ismi neden Technopat? www.technopat.net
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #36 Kokona Shiki dedi: Technopat’ın derinliklerinden çıkarmışsınız iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Konuların biri hortlatıldı diğerini de konu içinden buldum ama gerçekten çok iyi ikililer İlk konudaki Recep Baltaşın yorumu efsane ya
Kokona Shiki dedi: Technopat’ın derinliklerinden çıkarmışsınız iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Konuların biri hortlatıldı diğerini de konu içinden buldum ama gerçekten çok iyi ikililer İlk konudaki Recep Baltaşın yorumu efsane ya
Demir.kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 6 3 Aralık 2020 #37 Esperoja dedi: Bu konuda bana göre komik gelen, Sosyal'de büyük ihtimalle denk geldiğiniz üyelerin eski ve bana komik gelen konularını derledim . Aklıma pek üye gelmediği için biraz kısa oldu liste. Sürprizbozan: Bitcoin mağduru Caner Uncu @Caner Uncu Eki Görüntüle 762769 Sürprizbozan: Asla yanıt alamayan PanzerTR @PanzerTR Eki Görüntüle 762774 Eki Görüntüle 762775 Eki Görüntüle 762776 Sürprizbozan: Maçlardan sürekli atılan techno3030 @Samotne Ciasteczka Eki Görüntüle 762784 Sürprizbozan: Stajyer arayan Jira @Jira Eki Görüntüle 762788 Sürprizbozan: Asım Demir tarafından üzülen Ma'at @Ma'at @Asım Demir Eki Görüntüle 762798 Genişletmek için tıkla... Bu resimleri atarken attığın kişilerin izni var mı?
Esperoja dedi: Bu konuda bana göre komik gelen, Sosyal'de büyük ihtimalle denk geldiğiniz üyelerin eski ve bana komik gelen konularını derledim . Aklıma pek üye gelmediği için biraz kısa oldu liste. Sürprizbozan: Bitcoin mağduru Caner Uncu @Caner Uncu Eki Görüntüle 762769 Sürprizbozan: Asla yanıt alamayan PanzerTR @PanzerTR Eki Görüntüle 762774 Eki Görüntüle 762775 Eki Görüntüle 762776 Sürprizbozan: Maçlardan sürekli atılan techno3030 @Samotne Ciasteczka Eki Görüntüle 762784 Sürprizbozan: Stajyer arayan Jira @Jira Eki Görüntüle 762788 Sürprizbozan: Asım Demir tarafından üzülen Ma'at @Ma'at @Asım Demir Eki Görüntüle 762798 Genişletmek için tıkla... Bu resimleri atarken attığın kişilerin izni var mı?
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.333 Makaleler 149 Çözümler 44 3 Aralık 2020 #38 Berkehan çepni en komik olanı kendimi zor tuttum .
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 3 Aralık 2020 #39 Şükrü Ali Ögel dedi: Berkehan çepni en komik olanı kendimi zor tuttum . Genişletmek için tıkla... O forum efsanesi oldu artık.
Şükrü Ali Ögel dedi: Berkehan çepni en komik olanı kendimi zor tuttum . Genişletmek için tıkla... O forum efsanesi oldu artık.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 3 Aralık 2020 #40 Silinen üye dedi: Bu resimleri atarken attığın kişilerin izni var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntülerini yasadışı bir yol ile bulmadım sadece 2 tuşa basıyorsun hop önünde, rahatsız olan olursa bildirir silerim zaten rahat ol .
Silinen üye dedi: Bu resimleri atarken attığın kişilerin izni var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran görüntülerini yasadışı bir yol ile bulmadım sadece 2 tuşa basıyorsun hop önünde, rahatsız olan olursa bildirir silerim zaten rahat ol .