lobster000 Zeptopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Xbox uygulaması da böyle gözüküyor veya Minecraft Launcher'da arada böyle oluyor. Artık sorun olmaya başladı. Sorun nedir ve çözüm var mıdır?
Xbox uygulaması da böyle gözüküyor veya Minecraft Launcher'da arada böyle oluyor. Artık sorun olmaya başladı. Sorun nedir ve çözüm var mıdır?
Çözüm MehmetWezon 25 Şubat 2025 Xbox güncel mi? Ekran kartı sürücülerini kontrol ediniz, güncelleme var mı? Ayrıca Windows'a da bakınız. Bende de yaşamıştım.
Xbox güncel mi? Ekran kartı sürücülerini kontrol ediniz, güncelleme var mı? Ayrıca Windows'a da bakınız. Bende de yaşamıştım.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 Xbox güncel mi? Ekran kartı sürücülerini kontrol ediniz, güncelleme var mı? Ayrıca Windows'a da bakınız. Bende de yaşamıştım. Artı 0 Eksi Çözüm
Xbox güncel mi? Ekran kartı sürücülerini kontrol ediniz, güncelleme var mı? Ayrıca Windows'a da bakınız. Bende de yaşamıştım.
KS KS lobster000 Zeptopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #3 MehmetWezon dedi: Xbox güncel mi? Ekran kartı sürücülerini kontrol ediniz, güncelleme var mı? Ayrıca Windows'a da bakınız. Bende de yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... İlk ikisine bakacağım. Windows'a bakın derken neyi kast ettiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Xbox güncel mi? Ekran kartı sürücülerini kontrol ediniz, güncelleme var mı? Ayrıca Windows'a da bakınız. Bende de yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... İlk ikisine bakacağım. Windows'a bakın derken neyi kast ettiniz?
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #4 lobster000 dedi: İlk ikisine bakacağım. Windows'a bakın derken neyi kast ettiniz? Genişletmek için tıkla... Windows sürümünü kastettim, ayrıntı vermeyi unutmuşum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
lobster000 dedi: İlk ikisine bakacağım. Windows'a bakın derken neyi kast ettiniz? Genişletmek için tıkla... Windows sürümünü kastettim, ayrıntı vermeyi unutmuşum.
KS KS lobster000 Zeptopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #5 MehmetWezon dedi: Windows sürümünü kastettim, ayrıntı vermeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Her şeyi güncelledim ama hala aynı siz nasıl çözmüştünüz acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Windows sürümünü kastettim, ayrıntı vermeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Her şeyi güncelledim ama hala aynı siz nasıl çözmüştünüz acaba?
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #6 lobster000 dedi: Her şeyi güncelledim ama hala aynı siz nasıl çözmüştünüz acaba? Genişletmek için tıkla... Size önerdiklerimi yapınca düzelmişti hocam. Artı 0 Eksi
lobster000 dedi: Her şeyi güncelledim ama hala aynı siz nasıl çözmüştünüz acaba? Genişletmek için tıkla... Size önerdiklerimi yapınca düzelmişti hocam.
KS KS lobster000 Zeptopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #7 MehmetWezon dedi: Size önerdiklerimi yapınca düzelmişti hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım buna mahkum kaldım anlaşılan, teşekkürler yine de. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Size önerdiklerimi yapınca düzelmişti hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım buna mahkum kaldım anlaşılan, teşekkürler yine de.