BBNet forumunda mail doğrulaması gelmedi

ED Crasher

Hectopat
Yer
Batman
Geçtiğimiz günlerde BBNet forumuna bir soru sormak için kayıt oldum, sonra site e-posta adresimi doğrulamamı istedi. Ancak, doğrulama e-postası bana hiçbir şekilde gelmiyordu. İlk başta hafta sonu olmasından kaynaklı olabileceğini düşündüm ve pazartesi günü yeniden doğrulama e-postası gönderdim. Ne yazık ki yine herhangi bir e-posta alamadım.

Sorunun kendi e-posta adresimden kaynaklandığını düşünerek yeni bir Gmail hesabı oluşturdum ve foruma tekrar kayıt oldum. Ancak aynı sorun bu yeni Gmail hesabında da devam etti. Bu defa da hesabıma bağlı olan Gmail e-posta adresini outlook ile değiştirip deneme yaptım, fakat yine doğrulama e-postası ulaşmadı. Son çare olarak Temp Mail üzerinden geçici e-posta adresi aldım ve hesabımın e-posta adresini bu adres ile değiştirdim. İlginç bir şekilde, doğrulama e-postası bu geçici adrese saniyeler içinde ulaştı ve hesabımı başarıyla doğrulayabildim.

Hemen forumda oluşan bu sorun ile ilgili bir konu açtım konuda sitede e-posta doğrulama ile ilgili bir sorun olduğunu, şuan geçici bir e-posta adresi ile hesabıma giriş yapabildiğimi söyledim, konuyu oluşturduktan 10 dakika sonra konunun ve hesabımın silindiğini gördüm bende belki sorunu çözmüşlerdir, forumda spam hesap olmasın diye hesabımı silmişlerdir diye düşündüm.

Siteye ilk kayıt olduğum hesaba girip tekrar e-posta doğrulama maili gönderdim ama durum halen aynıydı.

Son çare olarak sorun ile ilgili sitenin en alt kısmında bulunan iletişim kısmından forum yöneticileri ile iletişime geçtim fakat hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı.

Bende bu sayede forumun nasıl bir forum olduğunu ilk başta anlamış oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, böyle forumları nereden buluyorsunuz? :D Bir sürü forumda kayıtlıyım. Böyle forum adı ilk kez duyuyorum. Pek bilinmediği için muhtemelen sağlam forum değildir. Eminim ki buradaki birçok kişi de ilk kez duymuştur.

Arkadaşlar, böyle forumları nereden buluyorsunuz? :D Bir sürü forumda kayıtlıyım. Böyle forum adı ilk kez duyuyorum. Pek bilinmediği için muhtemelen sağlam forum değildir. Eminim ki buradaki birçok kişi de ilk kez duymuştur.
Hocam forum 2007'li yıllarda kurulmuş. Kitlesi ise genellikle bilişim öğretmenlerinden oluştuğu için sorumun cevabını en uygun orada bulabileceğimi düşündüm.

Anlıyorum da zamanımızda bile ismi hiç duyulmamışsa demek ki tarihin tozlu raflarına karışmış forumlardan birisi.

Anlıyorum da zamanımızda bile ismi hiç duyulmamışsa demek ki tarihin tozlu raflarına karışmış forumlardan birisi.
Genelde hitap eden bir forum değil zaten, bilişim dersi öğretmenlerinin yardımlaştığı bir forum. O yüzden duymamışsınızdır.

Tarihin tozlu raflarına karışmış forumlardan birisiyle demek istediğim, aktifliği ölü forumlardan birisidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı