S Strazhar Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 BCAA almayı düşünüyorum ve şu an kilo alma (bulk) dönemimdeyim. Alacağım BCAA kilomun artmasına veya düşmesine etki eder mi?
BCAA almayı düşünüyorum ve şu an kilo alma (bulk) dönemimdeyim. Alacağım BCAA kilomun artmasına veya düşmesine etki eder mi?
V VolkswagenGolf Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 26 10 Eylül 2023 #2 BCAA yerine EAA almanızı tavsiye ederim hocam. Bulk dönemi için daha faydalı olur.
E enesiskk Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 700 10 Eylül 2023 #3 Strazhar dedi: BCAA almayı düşünüyorum ve şu an kilo alma (bulk) dönemimdeyim. Alacağım BCAA kilomun artmasına veya düşmesine etki eder mi? Genişletmek için tıkla... gereksiz takviye ona vereceğin parayla tavuk al veya eco segment bir whey alabilirsin. Bitkisel whey + bcaa veya eea bile normal bir wheyden daha etkisiz.
Strazhar dedi: BCAA almayı düşünüyorum ve şu an kilo alma (bulk) dönemimdeyim. Alacağım BCAA kilomun artmasına veya düşmesine etki eder mi? Genişletmek için tıkla... gereksiz takviye ona vereceğin parayla tavuk al veya eco segment bir whey alabilirsin. Bitkisel whey + bcaa veya eea bile normal bir wheyden daha etkisiz.