time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 20 Ekim 2018 #1 Direksiyon kontrollerini nasıl fareye atayabilirim? Fareyi hareket ettirmemle beraber direksiyonun da aynı yöne dönmesini istiyorum. Sorun çözüldü: "Controls" sekmesinden "Vehicle" kısmına geldikten sonra "Steering Axis" adlı ayarı fareye atadım. Son düzenleme: 20 Ekim 2018
Direksiyon kontrollerini nasıl fareye atayabilirim? Fareyi hareket ettirmemle beraber direksiyonun da aynı yöne dönmesini istiyorum. Sorun çözüldü: "Controls" sekmesinden "Vehicle" kısmına geldikten sonra "Steering Axis" adlı ayarı fareye atadım.
Emirhan Aksulu Hectopat Katılım 17 Ekim 2018 Mesajlar 30 Yer Bursa/Demirtaş Daha fazla Sistem Özellikleri Hp Victus RTX 3060, i7-12700H, 16 GB 4800 MHz, 512 GB M2 SSD. Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #2 Peki sende mouse ekranda gözüküyomu ? Gözükmüyorsa nasıl ayarladın söyleyebilir misin ? Artı 0 Eksi
lxynd Decapat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #3 Ben mouse ile oynuyorum bazen kapatıp açmak istiyorum ayarlardan yapmak uğraştırıyor onun için bir klavye kısa yolu var mı? Artı 0 Eksi
Ben mouse ile oynuyorum bazen kapatıp açmak istiyorum ayarlardan yapmak uğraştırıyor onun için bir klavye kısa yolu var mı?