BeamNG.drive trafik kamerası modu önerisi

BayVolta

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bir sosyal medya hesabında BeamNG videoları çekme kararı aldım fakat güzel bir kamera modu lazım. Şöyle düşünün, biri videosu çekilecek arabayı sürüyor diğeri çekim aracından kayıt alıyor. Atacağım linkteki gibi yani. Bu mod mudur yoksa oyun içinde yapılıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba arkadaşlar. Bir sosyal medya hesabında BeamNG videoları çekme kararı aldım fakat güzel bir kamera modu lazım. Şöyle düşünün, biri videosu çekilecek arabayı sürüyor diğeri çekim aracından kayıt alıyor. Atacağım linkteki gibi yani. Bu mod mudur yoksa oyun içinde yapılıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynısını bende istiyorum, bilen varsa benimde etiketlerse sevinirim.

• Serbest Kamera (Free Camera) ile çekim:
    Oyun içinde Shift + C tuş kombinasyonuyla serbest kameraya geçiyorsun. Bu modda etrafta özgürce uçabiliyorsun. Eğer tek kişiysen ve playback (önceden kaydedip sonra kamera ile gezerek çekmek) yapacaksan bu işini görür. Ama canlı çekimse, iki kişiyle multiplayer’da birinin sürüp diğerinin kayıt alması lazım.

• Araç Takipli Kamera Modları (Cinematic / Chase Camera Mods):
    Steam Atölyesi (Workshop) veya BeamNG'nin forumlarında bazı özel sinematik kamera modları var. Bunlar, kamerayı araçların etrafında yumuşak bir şekilde gezdirerek film gibi çekim yapmanı sağlıyor. Hatta bazı modlar dron gibi çalışan bir araç ekliyor ve bu araçla diğer arabayı takip ederek sinematik görüntü alabiliyorsun.

• serbest kamera (free camera) ile çekim:
    Oyun içinde Shift + C tuş kombinasyonuyla serbest kameraya geçiyorsun. Bu modda etrafta özgürce uçabiliyorsun. Eğer tek kişiysen ve playback (önceden kaydedip sonra kamera ile gezerek çekmek) yapacaksan bu işini görür. Ama canlı çekimse, iki kişiyle multiplayer'da birinin sürüp diğerinin kayıt alması lazım.
  • araç takipli kamera modları (cinematic / chase camera mods):
    Steam atölyesi (workshop) veya BeamNG'nin forumlarında bazı özel sinematik kamera modları var. Bunlar, kamerayı araçların etrafında yumuşak bir şekilde gezdirerek film gibi çekim yapmanı sağlıyor. Hatta bazı modlar dron gibi çalışan bir araç ekliyor ve bu araçla diğer arabayı takip ederek sinematik görüntü alabiliyorsun.

Sağ olun hocam. O videodaki örnek verdiğim arkadaşa sordum. 2 kişi multiplayer mod ile yapıyorlarmış. Serbest kamerayı bilsemde araç takipli kamera modları belki işimi görebilir. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı