Beast75 silent switch mekanik klavye stoklara geldi

• Konuyu başlatan Yuiis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 272
@Yuiis teşekkür ederim sorduğun için, laptop kullanıyorum. Masam da o yüzden çok yer kalmıyor. Küçük bir model arıyorum. Üzüldüm gerçekten alabilirim gibi tam ölçülerini masamla kıyaslamam gerekecek.

Olmadı dediğim gibi kasası güzel bir 65 mekanik klavye almam gerekecek. Ama sesine bayıldım. Ses sevmeyen kim varsa alsın.

Olmadı dediğim gibi kasası güzel bir 65 mekanik klavye almam gerekecek. Ama sesine bayıldım. Ses sevmeyen kim varsa alsın.
65 çıkmasını ben de isterdim, 75 gereksiz geliyor zaten 65 gayet yeterli geliyor.

Silent switchi klavye harici ekstra bulmak da ayrı dert biraz.

Silent switch almadan önce o ring de deneyebilirsin aslında.

İçinden 120 tane çıkıyor ve gayet yeterli oluyor bir klavyeye. Ben zaten ucuz olduğu için denemek amacıyla almıştım baya memnun etti açıkçası. Tabi ki silent switch kadar sıfır ses yapmıyor ama tuşların pcb ye çarpma sesini kesiyor baya. Elimde silent switch de var, yarın vaktim olursa karşılaştırma videosu çekip eklemeye çalışırım buraya, seni de etiketlerim merak ediyorsan.

@Barış Gür

Ama hiçbiri sıfır ses olmayacak maalesef. Aslında geçen ikinci elde tam senlik klavye görmüştüm, fiyatı da uygundu ama satılmış sanırım tekrar baktım da göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı