Beats Solo 3 Pop Collection Şarj Kendi Kendine Bitiyor

Mansger

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Front, Back-end Developer and Designer
Herkese Merhaba, Kulaklığımı Amerika'dan Apple mağazasından satın aldım. Ürünü kullandığımdan beri şarj sorunu yaşıyorum, sorunum tam olarak şu şekilde:
Cihazın power tuşuna 1 saniye basılı tutuyorum daha sonra cihaza bağlanıyorum müziklerimi dinliyorum vs. daha sonra aynı işlemi tekrar yapıp kapatıyorum. Aradan 1 saat ya da 5 saat geçti diyelim şarjım kapalıyken azalıyor ve 1 gün sonra tamamen kapalıyken şarjım bitmiş oluyor. Sorunum tam olarak bu yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünya genelinde 1 yıl garantisi oluyor diye biliyorum yanlışta olabilir. Bence bir Apple mağazasına gidip yardım isteyin. Bende JBL TUNE 500BT modeli var bir hafta bazen 2 haftada bir şarj ediyorum kullanımıma göre bu sürelerde şarjı bitiyor.

Evet pil ömrü 40 saat diyor fakat kullananlar 1 hafta ila 2 hafta arasında değiştiğini söylüyor ama ben cihazı kapatıyorum kapalıyken bile şarjı azalıyor sanki açık unutmuşum gibi. Umarım sorunumun çözümünü burada bulabilirim.
Sorunumu Apple Stora'a giderek çözdüm, cihazımın pil ömrü sorunu nedeniyle yenisi ile değiştirileceğini söylediler güzel haber.

Konu Kilit.
Evet pil ömrü 40 saat diyor fakat kullananlar 1 hafta ila 2 hafta arasında değiştiğini söylüyor ama ben cihazı kapatıyorum kapalıyken bile şarjı azalıyor sanki açık unutmuşum gibi. Umarım sorunumun çözümünü burada bulabilirim.

Son Gelişme:
Sorunumu Apple Stora'a giderek çözdüm, cihazımın pil ömrü sorunu nedeniyle yenisi ile değiştirileceğini söylediler güzel haber.

Konu Kilit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı