Bebek bisküvisi yemek

Annem bazen yemek yapmıyor, ben de sürekli cicibebeyi sütle karıştırıp yiyorum, 1 tabak 1 tabak bitiyor. Bunun bir zararı ya da faydası olur mu? Olursa nasıl bir etkisi olur?

Afiyet olsun, içerisinde çok protein barındırıyor bu ikili çokça gaz yapar. Sağlıklı olmadığınız söylememe gerek yok çünkü işlenmiş gıda ikisi de, özellikle de süt (mandıradan almadığınızı varsayarak konuşuyorum) Ayrıca ne sıklıkta yiyorsunuz? Beslenme düzeniniz nasıl, yani diğer öğünlerde ne tüketiyorsunuz? Yaşınız kaç?

Zararı olur çünkü içerisinde bol bol şeker var. Yani bir öğün ev yemeğinden daha fazla kalori alıyorsun ve bu kaloriyi zararlı yoldan alıyorsun.

Çok fena kilo alırsın. Ben akşamları art arda yedim de yağlandığımı hissettim. O günden beri ağzıma sürmedim. Tadı harika ama çok da zararlı.

Kilo aldırır. Başka bir zararı olacağını düşünmüyorum. Tabii abartmadan yediğini varsayarak konuşuyorum.

Her şeyin fazlası zarar. Şeyini çıkartmadığın sürece bir şey olmaz, sonuçta bebeklere vermek için hazırlanmış bir ürün.

Tabi gıda mühendisi falan değilim, 2.cümle benim düşüncem.

14 yaşını doldurdum. 2 günde en fazla 3 günde bir en az 1 tabak yiyorum.

Annem bazen yemek yapmıyor, ben de sürekli cicibebeyi sütle karıştırıp yiyorum, 1 tabak 1 tabak bitiyor. Bunun bir zararı ya da faydası olur mu? Olursa nasıl bir etkisi olur?
spor yapmakta fayda var içerisindeki yüksek şeker ve karbonhidrattan dolayı yağlanma yapıyor bende spor yaparken kullanırdım karbonhidrat oranı yüksek olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…