Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 896 Çözümler 2 12 Mart 2021 #11 Dişin çok hızlı çürür, diş hekiminden kesin bilgi. İçeriğinden dolayıymış sanırsam.
Ali Bayram Kurtkaya Decapat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 199 13 Mart 2021 #12 Heroxira1 dedi: Dişin çok hızlı çürür, diş hekiminden kesin bilgi. İçeriğinden dolayıymış sanırsam. Genişletmek için tıkla... Maalesef zaten çürük
Heroxira1 dedi: Dişin çok hızlı çürür, diş hekiminden kesin bilgi. İçeriğinden dolayıymış sanırsam. Genişletmek için tıkla... Maalesef zaten çürük
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 896 Çözümler 2 13 Mart 2021 #13 Ali Bayram Kurtkaya dedi: Maalesef zaten çürük Genişletmek için tıkla... O zaman diş tedavisine git ve bir anda kes.
Ali Bayram Kurtkaya dedi: Maalesef zaten çürük Genişletmek için tıkla... O zaman diş tedavisine git ve bir anda kes.
KhaL Femtopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 78 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #14 Ali Bayram Kurtkaya dedi: Annem bazen yemek yapmıyor, ben de sürekli cicibebeyi sütle karıştırıp yiyorum, 1 tabak 1 tabak bitiyor. Bunun bir zararı ya da faydası olur mu? Olursa nasıl bir etkisi olur? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz afiyet olsun.
Ali Bayram Kurtkaya dedi: Annem bazen yemek yapmıyor, ben de sürekli cicibebeyi sütle karıştırıp yiyorum, 1 tabak 1 tabak bitiyor. Bunun bir zararı ya da faydası olur mu? Olursa nasıl bir etkisi olur? Genişletmek için tıkla... Yok olmaz afiyet olsun.