Ali Bayram Kurtkaya
Decapat
Annem bazen yemek yapmıyor, ben de sürekli cicibebeyi sütle karıştırıp yiyorum, 1 tabak 1 tabak bitiyor. Bunun bir zararı ya da faydası olur mu? Olursa nasıl bir etkisi olur?
14 yaşını doldurdum. 2 günde en fazla 3 günde bir en az 1 tabak yiyorum.Afiyet olsun, içerisinde çok protein barındırıyor bu ikili çokça gaz yapar. Sağlıklı olmadığınız söylememe gerek yok çünkü işlenmiş gıda ikisi de, özellikle de süt (mandıradan almadığınızı varsayarak konuşuyorum) Ayrıca ne sıklıkta yiyorsunuz? Beslenme düzeniniz nasıl, yani diğer öğünlerde ne tüketiyorsunuz? Yaşınız kaç?
14 yaşını doldurdum. 2 günde en fazla 3 günde bir en az 1 tabak yiyorum.
spor yapmakta fayda var içerisindeki yüksek şeker ve karbonhidrattan dolayı yağlanma yapıyor bende spor yaparken kullanırdım karbonhidrat oranı yüksek olduğu için.Annem bazen yemek yapmıyor, ben de sürekli cicibebeyi sütle karıştırıp yiyorum, 1 tabak 1 tabak bitiyor. Bunun bir zararı ya da faydası olur mu? Olursa nasıl bir etkisi olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.