ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 11 Ağustos 2021 #61 Kodu Xbox sitesinden kullandım sonra tekrar kart bilgisi istedi herkeste istiyor mu?
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ağustos 2021 #62 Metehan Ege Çetin dedi: @Blondie hocam iyi sevap işlediniz teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla... Paylaşmak güzeldir Ben de başka bir yerden görmüştüm.
Metehan Ege Çetin dedi: @Blondie hocam iyi sevap işlediniz teşekkür ederiz Genişletmek için tıkla... Paylaşmak güzeldir Ben de başka bir yerden görmüştüm.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 11 Ağustos 2021 #63 Harddiskte yer yok diye kendimi teselli edeyim. ArdaMert dedi: Kodu Xbox sitesinden kullandım sonra tekrar kart bilgisi istedi herkeste istiyor mu? Genişletmek için tıkla... İster sanal kart kullan sonra sil.
Harddiskte yer yok diye kendimi teselli edeyim. ArdaMert dedi: Kodu Xbox sitesinden kullandım sonra tekrar kart bilgisi istedi herkeste istiyor mu? Genişletmek için tıkla... İster sanal kart kullan sonra sil.
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 11 Ağustos 2021 #64 Şu kör kardeşinize yardım edin, telefondan girdim kayıt oldum denemeyi başlattım sonrasını bulamadım.
Şu kör kardeşinize yardım edin, telefondan girdim kayıt oldum denemeyi başlattım sonrasını bulamadım.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 11 Ağustos 2021 #65 simitçi dedi: Şu kör kardeşinize yardım edin, telefondan girdim kayıt oldum denemeyi başlattım sonrasını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam googleda arama yerine sitenin adını sonrasında xbox yazın direk o linkten halledin. Arkadaşlar EA Play bağlanıyor mu buna?
simitçi dedi: Şu kör kardeşinize yardım edin, telefondan girdim kayıt oldum denemeyi başlattım sonrasını bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam googleda arama yerine sitenin adını sonrasında xbox yazın direk o linkten halledin. Arkadaşlar EA Play bağlanıyor mu buna?
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ağustos 2021 #66 ArdaMert dedi: Hocam googleda arama yerine sitenin adını sonrasında xbox yazın direk o linkten halledin. Arkadaşlar EA Play bağlanıyor mu buna? Genişletmek için tıkla... Evet EA Play dahil.
ArdaMert dedi: Hocam googleda arama yerine sitenin adını sonrasında xbox yazın direk o linkten halledin. Arkadaşlar EA Play bağlanıyor mu buna? Genişletmek için tıkla... Evet EA Play dahil.
2 224963 Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.632 Çözümler 17 11 Ağustos 2021 #67 Bende telefondan aldım teşekkürler.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.184 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #68 Sanal kart işe yaramıyor bende. Sizde yarıyor mu?
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 11 Ağustos 2021 #69 Blondie dedi: Evet EA Play dahil. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bağlıycaz? Bir video veya rehber var mı atarsanız sevinirim.
Blondie dedi: Evet EA Play dahil. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl bağlıycaz? Bir video veya rehber var mı atarsanız sevinirim.
enderabi666 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.664 Çözümler 10 Yer Avcılar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2021 #70 Nemai dedi: Sanal kart işe yaramıyor bende. Sizde yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Papara varsa hayalet kart ile alın.
Nemai dedi: Sanal kart işe yaramıyor bende. Sizde yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Papara varsa hayalet kart ile alın.