Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #11 Kodu aldım ancak Microsoft kart bilgilerimi girdiğimde bilgilerimi kabul etmiyor neden olabilir ?
Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 427 Çözümler 3 23 Ağustos 2021 #12 mutlu pide dedi: Papara sanal kart kullanılabiliyor mu? Öyleyse bende denerim bir daha. Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat Crunchyroll'den Premium üyelik alırken Inınal sanal kart kullandım. Microsoft'a doğrularken Papara Black Card'ımı girdim.
mutlu pide dedi: Papara sanal kart kullanılabiliyor mu? Öyleyse bende denerim bir daha. Genişletmek için tıkla... Denemedim fakat Crunchyroll'den Premium üyelik alırken Inınal sanal kart kullandım. Microsoft'a doğrularken Papara Black Card'ımı girdim.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 23 Ağustos 2021 #13 Telefondan denediğimde oldu, 6 aylık aldım fakat diğerlerine üşendim. FH 5 bedavaya gelsin ilk 6 ay beğenirsem alırım.
Telefondan denediğimde oldu, 6 aylık aldım fakat diğerlerine üşendim. FH 5 bedavaya gelsin ilk 6 ay beğenirsem alırım.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 23 Ağustos 2021 #14 2 haftadır çarşama gel diyor deli olacağım.
Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 427 Çözümler 3 23 Ağustos 2021 #15 Abi yapma dedi: Kodu aldım ancak Microsoft kart bilgilerimi girdiğimde bilgilerimi kabul etmiyor neden olabilir ? Genişletmek için tıkla... Yukarıda da dediğim gibi. Inınal değilde Papara girince kabul etmişti bende de. ReznooW dedi: 2 haftadır çarşama gel diyor deli olacağım. Genişletmek için tıkla... Telefondan ya da gizli sekmeden girip deneyin.
Abi yapma dedi: Kodu aldım ancak Microsoft kart bilgilerimi girdiğimde bilgilerimi kabul etmiyor neden olabilir ? Genişletmek için tıkla... Yukarıda da dediğim gibi. Inınal değilde Papara girince kabul etmişti bende de. ReznooW dedi: 2 haftadır çarşama gel diyor deli olacağım. Genişletmek için tıkla... Telefondan ya da gizli sekmeden girip deneyin.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #16 Microsoft kart bilgilerini istediğinde ininal'den oluşturduğum sanal kartı bende de kabul etmemişti. Papara ile deneyince olduğunu söylemiş üstte bir mesaj. ReznooW dedi: 2 haftadır çarşamba gel diyor. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyiciyi kapatıp sayfayı yenileyin, kod gözüküyor. Yine gözükmezse telefondan deneyin. Son düzenleme: 23 Ağustos 2021
Microsoft kart bilgilerini istediğinde ininal'den oluşturduğum sanal kartı bende de kabul etmemişti. Papara ile deneyince olduğunu söylemiş üstte bir mesaj. ReznooW dedi: 2 haftadır çarşamba gel diyor. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyiciyi kapatıp sayfayı yenileyin, kod gözüküyor. Yine gözükmezse telefondan deneyin.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #17 Shriena dedi: Yukarıda da dediğim gibi. Inınal değilde Papara girince kabul etmişti bende de. Telefondan ya da gizli sekmeden girip deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım . Kartın içinde para olması gerekiyor mu ?
Shriena dedi: Yukarıda da dediğim gibi. Inınal değilde Papara girince kabul etmişti bende de. Telefondan ya da gizli sekmeden girip deneyin. Genişletmek için tıkla... Anladım . Kartın içinde para olması gerekiyor mu ?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 23 Ağustos 2021 #18 Shriena dedi: Yukarıda da dediğim gibi. Inınal değil de Papara girince kabul etmişti bende de. Telefondan ya da gizli sekmeden girip deneyin. Genişletmek için tıkla... Papara ile denedim bende millet akın ediyor bitiyor sanırım bilmiyorum.
Shriena dedi: Yukarıda da dediğim gibi. Inınal değil de Papara girince kabul etmişti bende de. Telefondan ya da gizli sekmeden girip deneyin. Genişletmek için tıkla... Papara ile denedim bende millet akın ediyor bitiyor sanırım bilmiyorum.
Shriena Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 427 Çözümler 3 23 Ağustos 2021 #19 Abi yapma dedi: Anladım . Kartın içinde para olması gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır, para olması gerekmiyor.
Abi yapma dedi: Anladım . Kartın içinde para olması gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Hayır, para olması gerekmiyor.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #20 ReznooW dedi: Papara ile denedim bende millet akın ediyor bitiyor sanırım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara'nın fiziksel kartı olmadan uygulamasından sanal kart oluşturabiliyor muyuz ?
ReznooW dedi: Papara ile denedim bende millet akın ediyor bitiyor sanırım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Papara'nın fiziksel kartı olmadan uygulamasından sanal kart oluşturabiliyor muyuz ?