Çözüldü Bedava alınan Game Pass üstünde olan Call of Duty Modern Warfare 3 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun bedava olduğunda Xbox'tan hemen kütüphaneye ekledim yükledim kurdum. Her şeyi yaptım ama hikaye modunu oynayamıyorum, neden? Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Satın almanız gerek, ücretsiz olarak gözüküyor fakat satın almadan oynayamazsınız. Hatalı bir durum veya kasıtlı olarak yapılan bir şey. Yani bedava olduğu falan yok.

Ek olarak Game Pass ile de oynayabilirsiniz.
Satın almanız gerek, ücretsiz olarak gözüküyor fakat satın almadan oynayamazsınız. Hatalı bir durum veya kasıtlı olarak yapılan bir şey. Yani bedava olduğu falan yok.

Ek olarak Game Pass ile de oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm

Game Pass 209 TL Game Pass ile oyna diyor Game Pass satın alsam 1 aylık oynayabilir miyim?

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama GamePass ile oyunu aldım uzun bir süre oynadım şu an ne mw2 ne de mw3 çalışmıyor. Her iki oyuna da geçiş esnasında oyun kapanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…