Bedava oyun dağıtan Epic Games'in zararı şaşırttı!

Herhalde Gabe Nevell ile iddiaya girdiler.
Sen veremezsin bedava oyun, ben veririm bedava oyun, sen veremezsin bedava oyun, ben veririm bedava oyun. Diye diye Epic Games nalları dikti.
Normalde o kadar insana paralı olan oyunu vermesi zaten çok saçma.
Babasının oğlu değil ya o kadar kişi.
 
Profil, topluluk pazarı, arayüz iyileştirme ve Launcher iyileştirme yapmazsa hiçbir türlü Steam'ı geçemez.

Aynı fikirdeyim. Ben oyunu Steam'den alınca güncelleme konusunda rahat oluyorum. Hata olmuyor mu tabii dönem dönem oluyor. Yılların verdiği Steam tecrübesi başka. Bak gittim 3 senedir Origin'den FIFA alıyorum. Bu sene aralık ayında Origin güncelleme yayınladı. Game pad her tuş y harfi gösteriyor. Bana bu saatten sonra çözümünü söylese ne olur söylemese ne olur? 2 ay sonra FIFA 22 için bütçe ayırcaz. Steam bence fiyat olarak tartışılır ama bu piyasanın en kaliteli platformu.
 

Epic Games Store yıl sonu raporu​

Epic Games'in yayınladığı bağlantıdaki yıl sonu raporunda, oyuncuların 2020'de Epic Games Store için 700 milyon dolar harcadığını ve bunun 265 milyon dolarını üçüncü parti oyunların oluşturduğu söyleniyor. Üçüncü taraf geliştiricilere sağlanan 444 milyon doların üzerindeki avans ne yazık ki telafi edilmeye yakın değil.

Bir ayrıntıyı daha es geçmemek lazım: Epic Games'in Epic Games Store için yaptığı anlaşmalardan bazıları henüz yürürlüğe girmemiş olabilir. Yani arka planda henüz "para kazandırmaya başlamayan" oyunlar var. Apple'a göre Epic Games 330 milyon dolar gibi bir miktarı "telafi edilememiş maliyet" olarak kenara koyacak.

Yapılan tüm harcamaları hesaba katarsak Epic Games Store 2021 sonuna kadar toplamda 600 milyon dolardan az olmak kaydıyla bir kayıp yaşayacak. Tabii bu tahmini bir sayı.
 
Bari AAA oyunlar dağıtsaydı. :D
 

Geri
Yukarı