Steam Bedava oyun oynamak mümkün mü?

Şimdi 2 Saat'e kadar oyunu oynama hakkımız oluyor yani iade etme hakkı oluyor ya. O zaman diyelim oyunu satın aldık, indirdik, açtık. Oynamaya hazır yani. İnterneti o an kestik. O sıradada başka bir bilgisayardan hesabı açtık ve oyunu iade ettik. Bu durumda ilk bilgisayarda oyunu oynamaya devam ederiz ve Steam'in haberi olmaz ama oyunu da iade etmiş oluruz değil mi? Ayrıca oyunu bitirdiğimiz zamanda direkt Steam'i internete bağlamadan sileriz falan, ne bileyim appdata klasöründe izi falan varsa onları da sileriz.

Böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Hocam o nedir öyle 😃
MİT planı yapar gibi.
Deneyeceğim.

Şimdi 2 Saat'e kadar oyunu oynama hakkımız oluyor yani iade etme hakkı oluyor ya. O zaman diyelim oyunu satın aldık, indirdik, açtık. Oynamaya hazır yani. İnterneti o an kestik. O sıradada başka bir bilgisayardan hesabı açtık ve oyunu iade ettik. Bu durumda ilk bilgisayarda oyunu oynamaya devam ederiz ve Steam'in haberi olmaz ama oyunu da iade etmiş oluruz değil mi? Ayrıca oyunu bitirdiğimiz zamanda direkt Steam'i internete bağlamadan sileriz falan, ne bileyim AppData klasöründe izi falan varsa onları da sileriz.

1725655765768.png

Bu görsel bu konu hakkındaki düşüncem için yeterli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşırı mantıklı geldi kulağa. Kartta para olsaydı net denerdim.
Düşünsenize işe yarıyor,
''Steam'e milyon dolarlar kaybettiren technopat kullanıcısı: tensa_zangetsu'nun hikayesi''
-Başo

Aşırı mantıklı geldi kulağa. Kartta para olsaydı net denerdim.
Düşünsenize işe yarıyor,
''Steam'e milyon dolarlar kaybettiren technopat kullanıcısı: tensa_zangetsu'nun hikayesi''
-Başo
Tarihe adımı yazdırmak ne kadar güzel olsa da insanları kötü yola düşürmek istemem. Gerçi yapan yapıyormuş zaten, yorumlarda gördüm. Bi' cin ben değilmişim.

Herkes olmuyor dese de yapacağım yarın. Taktım kafaya.

Hocam uğraşmak istemiyorsanız bekleyin.

1725655974875.png

Yüklensin, diğer bilgisayarımdayım zaten. Wi-Fi kapattığımda internet erişimi olmuyor. Yarın deneyeceğim bu olayı.

Hocam uğraşmak istemiyorsanız bekleyin.

Eki Görüntüle 2304794

Yüklensin, diğer bilgisayarımdayım zaten. Wi-Fi kapattığımda internet erişimi olmuyor. Yarın deneyeceğim bu olayı.

Eğer işe yarar ise Steam'e bu açığı bildirip milyon dolarlar kazanacağım. Adımı ben tarihe yazdıracağım.

Şimdi 2 Saat'e kadar oyunu oynama hakkımız oluyor yani iade etme hakkı oluyor ya. O zaman diyelim oyunu satın aldık, indirdik, açtık. Oynamaya hazır yani. İnterneti o an kestik. O sıradada başka bir bilgisayardan hesabı açtık ve oyunu iade ettik. Bu durumda ilk bilgisayarda oyunu oynamaya devam ederiz ve Steam'in haberi olmaz ama oyunu da iade etmiş oluruz değil mi? Ayrıca oyunu bitirdiğimiz zamanda direkt Steam'i internete bağlamadan sileriz falan, ne bileyim appdata klasöründe izi falan varsa onları da sileriz.

İnt de bildiğim satış yapan yerler var 25TL'ye hesabı alıyosun( DC hesabındaki botlar mail kodunu iletiyor size ve bot için satış yapan kişi size kod veriyor)oyunu indirip çevrimdışı moda alıyosun olay bitiyor eğer Steam hesabı değeri umrunuzda değilse 25 30 TL'ye güzel oyunlar alabilirsiniz.

@Vınnnn @UmutMelihAkyol yani mümkün gibi. Olursa ben de Black Myht için deneyeceğim. Sağol.

İnt de bildiğim satış yapan yerler var 25TL'ye hesabı alıyosun( DC hesabındaki botlar mail kodunu iletiyor size ve bot için satış yapan kişi size kod veriyor)oyunu indirip çevrimdışı moda alıyosun olay bitiyor eğer Steam hesabı değeri umrunuzda değilse 25 30 TL'ye güzel oyunlar alabilirsiniz.
Black Myth olan hesap bulamadım hiç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı