Bedava VPN önerisi

thelordreturn

Hectopat
Daha fazla  
Tarayıcı eklentisi veya program olarak kullanabileceğim bedava VPN önerisine ihtiyacım var. Hız sorunu yaşamak istemiyorum. VPN açıkken 1080p videoları rahatça izlemek istiyorum.

DNS de olur fakat hangisini kullanacağımı bilmiyorum.

1-VPN önerisi ( bedava )
2-DNS önerisi.

Tarayıcı eklentisi veya program olarak kullanabileceğim bedava VPN önerisine ihtiyacım var. Hız sorunu yaşamak istemiyorum. VPN açıkken 1080p videoları rahatça izlemek istiyorum.

DNS de olur fakat hangisini kullanacağımı bilmiyorum.

1-VPN önerisi ( bedava )
2-DNS önerisi.

1 = Proton VPN (en güvenli Free VPN'lerden biri)
2 = Cloudflare veya AdGuard DNS, ikisi de hız olarak neredeyse eşit hatta ben AdGuard DNS de daha stabil hız alıyorum + AdGuard'da reklam engelleme de var yani modem arayüzünden AdGuard DNS'i girerseniz tüm cihazlardaki reklamlar kalkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 = Proton VPN (en güvenli Free VPN'lerden biri)
2 = Cloudflare veya AdGuard DNS, ikisi de hız olarak neredeyse eşit hatta ben AdGuard DNS de daha stabil hız alıyorum + AdGuard'da reklam engelleme de var yani modem arayüzünden AdGuard DNS'i girerseniz tüm cihazlardaki reklamlar kalkıyor.
Modem DNS eklemeyi bilmiyorum anlatır mısınız?

Ben ilk önce DNS yi ağ ayarından denemek istiyorum daha sonra modem deneyecem.

Bu arada önerdiğiniz VPN programı çok iyi hızından çok memnun kaldım.

Mesajınızı nasıl Cevap diye üste çıkarabilirim?
Mesajın sağ tarafında onay gibi bir tik oluyor, ona basınca çözüm olarak işaretlemiş oluyorsunuz. tik bazen çıkmıyor sistem bir süre sonra düzenleme yetkisini alıyor konuyu açan kişiden, o yüzden çözüm olduğunu düşündüğünüz mesajı altından rapor'a tıklayın ordan çözüm'ü seçin ve raporlayın. moderatör görünce çözüm işaretler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı