Bedelli askerlik mantıklı mı?

mehmetkngll58

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bu şubat celbinde askere gideceğim sanırım bedelli askerlik şu an 280 bin civarı be bu parayı ek iş yaparak 4 ayda toplayabiliyorum. Günde 12 saat çalışarak sizce mantıklı mı 6 ay yapmak mı mantıklı?

Merhaba bu şubat celbinde askere gideceğim sanırım bedelli askerlik şu an 280 bin civarı be bu parayı ek iş yaparak 4 ayda toplayabiliyorum. Günde 12 saat çalışarak sizce mantıklı mı 6 ay yapmak mı mantıklı?
Bedelli askerlik için 4 ayını komple veriyorsun. Çok saçma. Bedelli askerlik 5 ayda en az 280 bin kazanan adam için mantıklı bence.
4 ay eşek gibi çalışıp 1 ay askerlik yapacaksın 5 ay oluyor zaten. Onun yerine 1 ay daha ver 6 ay yap beleşe.

Aktif ciddi ilişkin, çok düzenli bir işin, veya düzenli hayatın yoksa 6 ay git gel dostum. 4 ayda o parayı topluyorsunda hangi bedenle topluyorsun? Ek iş falan kendine zarar verirsin.

Hocam yani bunun kararını kendiniz vermeniz daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Ama ben sizin yerinizde olsam 6 ay yapardım sizin durumunuzda pek mantıklı değil.

6 aylık askerliğin 1 ayını gideceğin için 5 ayda bedelli parasını çıkartacak kadar para kazanmalısın. Ya da 6 ay gidersen işin veya düzenin çok etkilenecekse bedelli mantıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı