Bedelli askerlik ödemesi ardından ne zaman askere gidilir?

@N0vaBetrayel Hocam bedelliyi yatırdıktan sonra tercih filan yapıp ondan sonra bedelliyi iptal edebiliyormuyuz parayı geri çekebilirmiyiz

Dediğim gibi hocam. Daha ekim ayında gittim geldim :) Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Bedelliyi yatırdıktan sonra tercih filan yapıp ondan sonra bedelliyi iptal edebiliyor muyuz parayı geri çekebilir miyiz, sonra uzun döneme veya kısa döneme başvuru yapabilir miyiz,(tecilin bitmesine 9 ay kaldı aralıkta yatırsam sonraki aralıga kadar tercih mi verebilirim tecilin bitim ayına kadar mı tercih verebilirim)

Hocam merhaba yurt dışına çıkacağım ama tecilin bitmesine 5 ay kaldı, 4 ay sonra bedellimi ödesem orada tarih seçebilir miyim mesela 2025'in aralık ayında gitmek isityorum vs diye?

Siz sadece sıralama yapacaksınız bütün ayları 1'den 12'ye kadar ayırıyorlar 1'e hangi tarihi koyarsanız çok büyük bi ihtimalle yazdığınız ayda gidersiniz ki garanti değil ihtiyaca göre belirliyorlar daha çok.

@N0vaBetrayel Hocam bedelliyi yatırdıktan sonra tercih filan yapıp ondan sonra bedelliyi iptal edebiliyormuyuz parayı geri çekebilirmiyiz

Bedelliyi yatırdıktan sonra tercih filan yapıp ondan sonra bedelliyi iptal edebiliyor muyuz parayı geri çekebilir miyiz, sonra uzun döneme veya kısa döneme başvuru yapabilir miyiz,(tecilin bitmesine 9 ay kaldı aralıkta yatırsam sonraki aralıga kadar tercih mi verebilirim tecilin bitim ayına kadar mı tercih verebilirim)

Bedelliyi yatırma sürecine kadar gelip teslim olacağınız güne kadar olan sürede askerliğe elverişsiz bi duruma gelirseniz kilo, ağır hastalık, askerliğe engel olacak kadar ciddi ameliyat durumu olursa iade alırsınız bunun dışında olmuyor diye biliyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı