Common Bedrock envanterimde var ama Java'ya gelmedi onu çözemedim. Bide Founder Javada da var hocam orayı yanlış biliyorsunuz galiba.Founder Bedrock'a özel, Pan ikisinde de mevcut ama aktarılmıyor. Common ise Bedrock'ta Microsoft hesabıyla oturum açtığınızda aktifleşiyor, aynı hesabı Java'da kullanınca orada da aktifleşiyor. Java'da Founder ve Pan pelerin isterseniz OptiFine ile oluşturabilirsiniz hocam.
Hocam daha 4 ay önce Java'da da olsun diye öneri olarak paylaşılmış, şimdi kontrol sağlamak için baktığımda da aktif ve resmi olarak göremedim. Zaten aktarım da yapılamıyor, OptiFine ile temiz şekilde halledebilirsiniz isterseniz.Bide Founder Javada da var hocam orayı yanlış biliyorsunuz galiba.
Founder öyle olabilir ama Common'u nasıl alacağım bi bilgin var mı?Hocam daha 4 ay önce Java'da da olsun diye öneri olarak paylaşılmış, şimdi kontrol sağlamak için baktığımda da aktif ve resmi olarak göremedim. Zaten aktarım da yapılamıyor, OptiFine ile temiz şekilde halledebilirsiniz isterseniz.
Bedrock'a giriş yaptığınız microsoft hesabıyla Java'ya da giriş yapacaksınız.Founder öyle olabilir ama Common'u nasıl alacağım bi bilgin var mı?
Öyle yaptım ama olmadı. Videoda dediği gibi Bedrock'da Founders ve Pan pelerinleri önceden olanlar aktarım yapabiliyormuş (yeni gelmiş). Ben şuan Bedrock envanterimde bulunan ne Pan'ı aktarabiliyorum ne de Common'u.Bedrock'a giriş yaptığınız microsoft hesabıyla Java'ya da giriş yapacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.