Bedrock Edition sürümündeki pelerinleri Java'ya aktarmak mümkün mü?

Kurbik

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Bedrock Edition sürümünde envanterimde olan common ve pan pelerinlerini Java'da da olsun istiyorum. Fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum. Ayrıca founder's pelerinini de alabiliyor muşuz nasıl alacağım onu da?

1747060828365.png

1747060837447.png

Founder Bedrock'a özel, Pan ikisinde de mevcut ama aktarılmıyor. Common ise Bedrock'ta Microsoft hesabıyla oturum açtığınızda aktifleşiyor, aynı hesabı Java'da kullanınca orada da aktifleşiyor. Java'da Founder ve Pan pelerin isterseniz OptiFine ile oluşturabilirsiniz hocam.

Founder Bedrock'a özel, Pan ikisinde de mevcut ama aktarılmıyor. Common ise Bedrock'ta Microsoft hesabıyla oturum açtığınızda aktifleşiyor, aynı hesabı Java'da kullanınca orada da aktifleşiyor. Java'da Founder ve Pan pelerin isterseniz OptiFine ile oluşturabilirsiniz hocam.
Common Bedrock envanterimde var ama Java'ya gelmedi onu çözemedim. Bide Founder Javada da var hocam orayı yanlış biliyorsunuz galiba.

Bide Founder Javada da var hocam orayı yanlış biliyorsunuz galiba.
Hocam daha 4 ay önce Java'da da olsun diye öneri olarak paylaşılmış, şimdi kontrol sağlamak için baktığımda da aktif ve resmi olarak göremedim. Zaten aktarım da yapılamıyor, OptiFine ile temiz şekilde halledebilirsiniz isterseniz.

Hocam daha 4 ay önce Java'da da olsun diye öneri olarak paylaşılmış, şimdi kontrol sağlamak için baktığımda da aktif ve resmi olarak göremedim. Zaten aktarım da yapılamıyor, OptiFine ile temiz şekilde halledebilirsiniz isterseniz.
Founder öyle olabilir ama Common'u nasıl alacağım bi bilgin var mı?

Bedrock'a giriş yaptığınız microsoft hesabıyla Java'ya da giriş yapacaksınız.
Öyle yaptım ama olmadı. Videoda dediği gibi Bedrock'da Founders ve Pan pelerinleri önceden olanlar aktarım yapabiliyormuş (yeni gelmiş). Ben şuan Bedrock envanterimde bulunan ne Pan'ı aktarabiliyorum ne de Common'u.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı