alierdemakcay Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 1.8.8 sürümünde arkadaşlarla oynamalık 8 kişilik ya da 4 kişilik Bedwars yapmak istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
1.8.8 sürümünde arkadaşlarla oynamalık 8 kişilik ya da 4 kişilik Bedwars yapmak istiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
OnrDgs Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #2 Yapmak derken? Kendi sunucunuzda mı kurmak istiyorsunuz yoksa bir sunucuda beraber oynamak mı?
alierdemakcay Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #3 kendi sunucnuma kurmak istiyorum hocam
serhanyamand Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 296 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RAM 16 GB SSD veya HDD modeli 1 TB SSD Ekran kartı AMD R7 M445 İşlemci i5 7200U Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2024 #4 alierdemakcay dedi: Kendi sunucnuma kurmak istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Size magmanode.com'u öneririm verdiği RAM ile işlemci iyi ayrıca ücretsiz ancak bu sunucuyu kendiniz yapmanız gerek bunun için YouTube'da bir sürü seri var izlemeni öneririm.
alierdemakcay dedi: Kendi sunucnuma kurmak istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Size magmanode.com'u öneririm verdiği RAM ile işlemci iyi ayrıca ücretsiz ancak bu sunucuyu kendiniz yapmanız gerek bunun için YouTube'da bir sürü seri var izlemeni öneririm.