Bedwars'ta nasıl daha iyi oynanır?

nagi seishiro42

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Bedwars oynamayı seviyorum ama çok iyi oynayamıyorum. Nasıl tavsiyeleriniz vardır? Aranızda iyi oynayanlar varsa bilgi verirseniz sevinirim.
(Laptop'tan oynuyorum, minimum 190, maksimum 250 FPS alıyor Bedwars'ta.)

Takımına göre oyna; takımda atak oynayan varsa sen yatağı koru, yoksa sen atak yap. Ben mesela genelde atak oynarım.

Takımına göre oyna; takımda atak oynayan varsa sen yatağı koru, yoksa sen atak yap. Ben mesela genelde atak oynarım.

Arkadaşlarımla genelde haftada 1 oynuyoruz ve onda da Survival giriyoruz. Bedwars'ta giriyoruz ama arkadaşlarımda bende beceremiyoruz zaten bir tane arkadaşım 10 FPS alıyor ama bir şekilde 40 yüksetlmiş. Diğeride yol çekip atak oynamaya çalışırken düşüp duruyor kısaca solo giriyorum. Solo da nasıl daha iyi oynarım söyler misiniz?

Genelde makro açman gerekir oynadığın yere bağlı bir kaç video izlesen oynayan youtuberlar vardır illa ki hala onlardan zaten aşina olursun movement ve diğer şeylere. Pvp için de pvp sunucusu gibi şeyler bulup geliştirirsen daha iyi

Genelde makro açman gerekir oynadığın yere bağlı birkaç video izlesen oynayan YouTuber'lar vardır illaki hala onlardan zaten aşina olursun movement ve diğer şeylere. PvP için de PvP sunucusu gibi şeyler bulup geliştirirsen daha iyi

Tamam YouTuber'ları izlerim. ama makro ne oluyor bilgim yok açıklar mısınız?

Tamam YouTuber'ları izlerim. ama makro ne oluyor bilgim yok açıklar mısınız?
Aslında hile oluyor, ben 2019 da falan oynarken de vardı tabi şuankinden çok daha azdır da. Bir tuşa atama yapıyorsun, limit belirliyorsun ve o tuşa bastığında tek tıklama değil çoklu üst üste spam tıklama yapıyor. Araştırsan daha iyi, oynadığın yerin de limitini öğren limitin üzerinde ayarlarsan anlık kilitlenir oyunda vuruşun vs.

Aslında hile oluyor, ben 2019 da falan oynarken de vardı tabii şuankinden çok daha azdır da. Bir tuşa atama yapıyorsun, limit belirliyorsun ve o tuşa bastığında tek tıklama değil çoklu üst üste spam tıklama yapıyor. Araştırsan daha iyi, oynadığın yerin de limitini öğren limitin üzerinde ayarlarsan anlık kilitlenir oyunda vuruşun vs.

Tamam teşekkürler

Artık o olmadan hiç bir sunucu oynanamaz, ben zamanında hiç hile kullanmadığımdan oynayabiliyordum sadece hypixel de açardım ki hypixel de açmak zorunlu gibi bir durum var neredeyse.

Ben hala CR'de makro açmadan oynarım ve makro yaftası yerim :D O çok da önemli değil aslında, oynaya oynaya öğrenirsin. Yenile yenile, hırs yapa yapa yenmeye başlayacaksın yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı