Bedwars'ta rekt nasıl atılır?

Ben Bedwars'de rekt atmayı öğrenmek istiyorum. YouTube'da aradım ancak sadece sağ sol yapın diyor yapınca çok bir işe yaramıyor. Düzgün yapmayı anlatan bir kanal var mı? Ya da sizce nasıl yapmalıyım?
Jitter ya da butterfly Click'le fareye hayvan gibi abancaksın.bir de Adana doğru yürürken sağ sol yap.

Jitter ya da butterfly Click'le fareye hayvan gibi abancaksın. Bir de Adana doğru yürürken sağ sol yap.

Abim ben jitter biliyorum ama aimi tutturamıyorum ve ekran çok titriyor sağ solu yapabiliyorum ancak adamın canı az gidiyor. Bu arada aimim bayağı iyi ancak rekt atmak için yüksek CPS lazım yoksa adam ölene kadar 1 hit atıp W tap a başlıyor.

Son düzenleme:
Abim ben jitter biliyorum ama aimi tutturamıyorum ve ekran çok titriyor sağ solu yapabiliyorum ancak adamın canı az gidiyor. Bu arada aimim bayağı iyi ancak rekt atmak için yüksek CPS lazım yoksa adam ölene kadar 1 hit atıp W tap a başlıyor.
Eskiden çok Minecraft oynardım. Jitter yapıyorsan mouse hassasiyetini düşür, eğer yapabiliyorsan blok kullanmaya çalış. Her oyun gibi Minecraft PvP'si de zamanla gelişir.

Tek cps önemli değildir comboya almak için güzelce W-tap / s-tap / mix-tap gibi türleri deneyebilirsiniz ayrıca blockhitte öğrenirseniz 1v1lerde rahatlarsınız

Ben.

Tek CPS önemli değildir comboya almak için güzelce W-tap / s-tap / mix-tap gibi türleri deneyebilirsiniz ayrıca blockhitte öğrenirseniz 1V1'lerde rahatlarsınız.

Ben blockhit kullanıyorum ve bayağı iyi mix tap dışında hepsini biliyorum sadece bunları geliştirmek kaldı size de teşekkür ederim.

Birde hitselectide öğren kombo başlatmak için oda geriside sana kalıyor iyi gelişmeler şimdiden

Geri
Yukarı